Ultima oră. Prințul Charles a fost testat pozitiv la noul coronavirus: ”A prezentat simptome ușoare”

Publicat: 25/03/2020 | 12:54

O veste de ultimă oră face înconjurul planetei, iar televiziunile au intrat în regim de breaking news, din nou, pe fondul pandemiei de coronavirus. Prințul Charles a fost confirmat pozitiv la COVID-19, iar anunțul a fost făcut oficial.

Starea Prințului Charles – 71 de ani – este bună, în aceste momente, iar el a fost testat după ce a prezentat unele simptome ”ușoare”. Un purtător de cuvânt a transmis: „Prințul Charles a prezentat simptome ușoare, dar în rest se află în stare de sănătate bună și a lucrat de acasă în ultimele zile, ca de obicei”.

Potrivit informațiilor din media, și Ducesa de Cornwall a fost testată, dar nu a fost confirmată pozitiv la coronavirus „Ducesa de Cornwall a fost, de asemenea, testată, dar nu are virusul. În conformitate cu sfaturile guvernamentale și medicale, Prințul și Ducesa se autoizolează acum în Scoția”, potrivit informațiilor transmise de independent.co.uk.

Același purtător de cuvânt a mai transmis că, până în acest moemnt, nu se poate spune cu precizie de la cine ar fi luat Prințul Charles virusul. „Nu știm, deocamdată, cine este persoana care l-a infectat pe Prințul Charles, din cauza numărului mare de angajamente pe care le-a desfășurat, potrivit rolului său public în ultimele săptămâni”, s-a precizat.