Ultimă oră: primele cazuri de infectare cu COVID-19 în rândul cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Dorohoi. Numărul total de îmbolnăviri în județul Botoșani

Publicat: 11/04/2020 | 15:43

Centrul Judeţean de Comunicare (CJC) Botoșani a transmis, sâmbătă, că două cadre medicale de la Spitalul Municipal Dorohoi au fost infectate cu COVID-19.

VEZI AICI: DOLIU ÎN PRESA DIN ROMÂNIA. DIRECTOR DE ZIAR, UCIS DE CORONAVIRUS! “AM PIERDUT UN PROFESIONIST!”

Potrivit documentului, șapte cadre medicale au fost testate, iar două dintre acestea au fost declarate pozitive la testul pentru coronavirus. Astfel, numărul cadrelor medicale, la nivelul județului Botoșani, care au contractat COVID-19 a ajuns la 59, în condițiile în care numărul total de cazuri este de 155.

CIFRE ȘOCANTE. Țara în care 8 milioane de angajați au intrat în șomaj

Potrivit informaţiilor furnizate de către Direcţia de Sănătate Publică, la nivelul judeţului Botoşani, 155 de persoane au fost testate pozitiv cu COVID-19, dintre care 59 sunt cadre medicale din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati (din 159 testate) şi două sunt cadre medicale din cadrul Spitalului Municipal Dorohoi (din 7 testate)„, se precizează în informarea de presă transmisă de CJC.

CITEȘTE ȘI: PRIMA VEDETĂ DIN ROMÂNIA, DIAGNOSTICATĂ CU NOUL CORONAVIRUS. A FOST INTERNATĂ DEJA LA ”MATEI BALȘ”!