Ultimă oră! Mihaela Duță, medicul care a încercat să-i salveze viața lui Patrick Ekeng, condamnat la închisoare. Familia ex-fotbalistului primeşte daune de 200.000 de euro

Publicat: 04/06/2020 | 19:03

Mihaela Duță, doctoriţa de pe Ambulanţa Puls care a intervenit pentru a-l salva pe Patrick Ekeng, a fost condamnată la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare şi 60 de zile de muncă în folosul comunităţii, conform deciziei Judecătoriei Sectorului 2. A fost judecată pentru ucidere din culpă.

VEZI AICI: EXCLUSIVITATE. Ce a făcut soţia ”leului” cu puţinii bani de la Dinamo. Imagini în premieră de la mormântul fotbalistului. Văduva lui Ekeng a…

Mai mult, magistrații au decis acordarea de daune familiei lui Patrick Ekeng în valoare de 200.000 de euro. Decizia poate fi atacată cu apel la următoarea instanță.

Patrick Ekeng a murit la doar 26 de ani

Moartea lui Patrick Ekeng a cutremurat lumea fotbalului românesc. Camerunezul a suferit, pe 6 mai 2016, un stop cardiac, în timpul partidei cu Viitorul Constanţa, şi, la doar 26 de ani, a decedat, lăsându-şi în urmă soţia însărcinată şi fiica, de doar câţiva anişori. La câteva săptămâni de la decesul mijlocaşului, Nathalie a născut un băieţel.

VEZI AICI: Mărturii sfâşietoare făcute de Natalie în exclusivitate pentru CANCAN.ro. Văduva lui Ekeng trăieşte din mila apropiaţilor: ”Îmi e greu să asigur şi mâncarea pentru copiii mei!”)

“Voi acționa clubul Dinamo în judecată!”

Voi acţiona clubul Dinamo în judecată. Nu şi pe domnul Ionuţ Negoiţă. Păi soţul meu a jucat pentru Dinamo. Mi-am angajat un avocat din Franţa, lucrurile sunt clare. Nu ştiu câţi bani am de primit de la club, rămâne de văzut. Cert este că voi ajunge în instanţă pentru că nu se mai poate. M-au umilit… Nimeni de la Dinamo nu m-a mai căutat. Nu am primit niciun semn”, a spus Nathalie Ekeng pentru CANCAN.RO.