ULTIMA ORĂ. Legendarul lider interlop Nicolae „Pian”, ridicat cu mascații și dus la închisoare. A încercat să omoare un om!

Publicat: 08/04/2020 | 19:22

Unul dintre cei mai cunoscuți lideri ai lumii interlope bucureștene, Nicolae Duduianu, zis „Pian”, a fost condamnat definitiv, miercuri, la cinci ani și zece luni de închisoare, pentru o tentativă de omor comisă în februarie, anul trecut. Atunci, Pian a fost acuzat că a trecut cu mașina peste un bărbat care traversa strada – la culoarea verde a semaforului – după ce s-a enervat că omul se mișca prea încet. (VEZI ȘI: Clanul Pian, atac la adresa lui Florin Salam)

Nicolae „Pian” a fost ridicat cu mascații și dus la închisoare, după ce decizia, în dosarul său, a rămas definitivă. Incidentul pentru care interlopul merge acum la pușcărie s-a petrecut loc în seara zilei de 7 februarie 2019, când un bărbat în vârstă de 39 de ani a sunat la 112 și a povestit că, în timp ce traversa, pe verde, la intersecţia Străzii Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost lovit intenționat cu mașina, după care șoferul a fugit.

Inițial, dosarul a fost instrumentat de polițiștii Brigăzii Rutiere însă, după vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi audierea martorilor, s-a stabilit că este vorba despre o tentativă de omor, iar ancheta a fost preluată de Serviciul Omoruri. Ulterior, polițiștii au stabilit că șoferul este Nicolae Duduianu, un exponent al vechii generații de interlopi care terorizau Bucureștiul în anii ’90. Acesta ar fi încercat să treacă pe roșu, însă a fi avut un conflict cu pietonul, care nu s-ar fi dat la o parte și chiar i-a dat cu piciorul în mașină. (NU RATA: Am pus mâna pe filmările șocante cu interlopul Pian când își calcă victima cu mașina)

Pian a ajuns la audieri în baston

„În fapt, în seara de 7 februarie, în jurul orei 20,00, un bărbat de 39 de ani, angajat în traversare, la culoarea verde a semaforului, la intersecţia Str. Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost acroşat de un autoturism, care, după ce l-a lovit, a părăsit locul. Din datele rezultate în urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi a audierii unor martori, a rezultat că între pieton şi conducătorul auto a existat un schimb de replici, pe fondul faptului că bărbatul angajat în traversare ar fi lovit cu piciorul autoturismul care nu îi cedase trecerea.

La acel moment, şoferul ar fi accelerat şi l-a lovit cu intenţie pe pieton, trecând cu roţile peste picioarele acestuia. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, arătau, la vremea respectivă reprezentanții Poliţiei Capitalei.

Are casa lângă închisoare

Identificat și prins două spătămâni mai târziu, Pian a fost arestat preventiv însă, după câteva luni, magistrații au decis că poate fi judecat și în libertate. În anii ’90, Pian era o legendă a lumii interlope. De atunci i se trage și porecla, atribuită după felul în care îi plăcea să-și bată victimele. Pentru că atât el, cât și rudele sale erau clienți obișnuiți ai închisorilor, Pian și-a construit casa, din considerente practice, în vecinătatea Penitenciarului Jilava.