ULTIMA ORĂ! IKEA a închis toate magazinele din România. Cum se pot face cumpărături, în continuare

Publicat: 20/03/2020 | 10:19

IKEA a decis că începând de vineri, ora 18.00, să închidă temporar cele două magazine din București. Retaileriul suedez a luat această decizie ca măsură de precauție în contextul pademiei de coronavirus.

Totuși, clienții vor putea să își facă cumpărăturile din magazinul lor preferat online. „Este o perioadă ieșită din comun, iar prioritatea noastră absolută este să asigurăm sănătatea și siguranța clienților și angajaților.

Am fost alături de aceștia în toate aceste zile și am monitorizat îndeaproape situația, iar aceasta este decizia corectă pe care trebuie să o luăm în momentul de față. Așteptăm cu nerăbdare să ne reîntâmpinăm clienții în magazine. Clienții vor putea să cumpere online în continuare de pe IKEA.ro, iar produsele le vor fi livrate acasă fara necesitatea intrării în contact”, a declarat Sara Del Fabbro, CEO IKEA Europa de Sud Est.

Sara Del Fabbro a transmis și un mesaj pentru cei care se luptă non stop pentru găsirea unui tratament și vaccin. „Suntem o companie care a manifestat întotdeauna grijă față de oameni și planetă, iar gândurile noastre se îndreaptă acum către toți cei afectați de virus și către cei care lucrează neîntrerupt pentru a-i îngriji”, a adaugat ea.