ULTIMA ORĂ! Gino şi Mario Iorgulescu sunt blocaţi în Italia, în plin focar de coronavirus

Publicat: 17/03/2020 | 11:45

Și Federația Română de Fotbal ia unele decizii extrem de importate în contextul pandemiei de coronavirus, numai că apar unele probleme… insurmontabile. Gino Iorgulescu și Mario – fiul său – sunt… blocați în Italia din cauza coronavirusului.

Potrivit informațiilor furnizate de realitateasportivă.net, Gino Iorgulescu – președintele Lipii Profesioniste de Fotbal – nu a putut participa la discuțiile care au avut loc între reprezentanții Federației Române de Fotbal și cei ai LPF, din cauză că se află în Italia, acolo unde a mers pentru a fi alături de fiul său, Mario. Iar o revenire în România este, practic, imposibilă în această perioadă.

Pe numele lui Iorgulescu Jr. s-a emis, de altfel, un mandat de arestare în lipsă de către Tribunalul București, iar acesta a fost dat și în urmărire generală.

Preluat de un institut de reabilitare psihiatrică din Italia

Mario Iorgulescu a fost transferat cu ajutorul unei aeronave, dotată exact ca o ambulanță, luni, 23 septembrie, la Clinica San Raffaele, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate din Europa. Mutarea s-a făcut pe semnătura familiei Iorgulescu, pentru că medicii de la Spitalul Elias nu le-au recomandat asta celor doi părinți. Pe 7 octombrie 2019, fiul lui Gino Iorgulescu a fost externat şi preluat de un institut de reabilitare psihiatrică din Italia. Ulterior, pe 31 octombrie 2019, tânărul a fost internat la o altă clinică din Italia, unde se află şi în prezent.

Vă reamintim că pe 19 septembrie 2019, anchetatorii s-au deplasat la Spitalul Elias, Secţia ATI, unde Mario Iorgulescu era internat din data de 8 septembrie 2019, pentru aducerea la cunoştinţă a calităţii procesuale şi a acuzaţiilor, însă, dată fiind starea de sănătate critică a fiului preşedintelui LPF, această activitate nu a putut fi realizată, medicii responsabili de tratarea pacientului apreciind că nu era oportună.