Ultima oră! Ex-iubitul milionar al Alinei Crișan și-a primit sentința. Judecătorii au decis că…

Publicat: 20/03/2020 | 23:57

Situația se schimbă radical pentru ex-iubitul milionar al Alinei Crișan. Dan Leasă și-a primit sentința din partea judecătorilor de la Tribunalul București. Instanța a contopit cele cinci pedepse primite de afacerist, care acum poate solicita chiar eliberarea condiționată. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, documente explozive din dosar.

(VEZI AICI: DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ ÎN CAZUL EX-IUBITULUI MILIONAR AL ALINEI CRIȘAN. JUDECĂTORII AU HOTĂRÂT SĂ…)

Dan Leasă ar fi rămas, probabil, un om de afaceri necunoscut dacă nu ar fi o avut o relație cu artista Alina Crișan (Alinka), ex-A.S.I.A., prin 2007. Legătura lor s-a încheiat în preajma momentului când bărbatul a falimentat. Ulterior, acesta a început să aibă probleme cu legea. A fost acuzat că a comis mai multiple infracțiuni, iar când a auzit de condamnare a dat bir cu fugiții în Peru.

Dan Leasă a fost dat în urmărire prin Interpol și, într-un final, a fost extrădat în România și încarcerat într-un peniteciar de pe plaiurile mioritice. În țară, fostul iubit al Alinei Crișan a primit nu mai puțin de cinci condamnări!

Dan Leasă și Alina Crișan au format un cuplu în urmă cu mai mulți ani

(CITEȘTE ȘI: ALINA CRIŞAN, EVACUATĂ DIN CASĂ DE PROPRIETARUL GHEORGHE HAGI)

Sentința finală după contopire: 8 ani și 2 luni!

Anul trecut, în noiembrie, la Tribunalul București, afaceristul a introdus o acțiune prin care a solicitat contopirea pedepselor. Și, într-un final, s-a ales cu 8 ani și 2 luni de închisoare.

În continuare, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, decizia magistraților.

Admite cererea de contopire a pedepselor formulata de petentul condamnat Leasă Dan.

– 2 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de constituire a unui grup infracțional organizat;

– 3 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată;

– 3 ani și 6 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de spălarea banilor;

– sporul de 1 an și 8 luni inchisoare;

– pedeapsa de 3 ani închisoare, stabilită prin sentința penală nr. 735/10.10.2007 a Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, definitivă prin nerecurare la 26.11.2007.

(NU RATA: SEXY-ALINKA S-A COMBINAT CU PRIMARUL CASANOVA?!)

În baza art 33 alin 1 lit a din Codul penal de la 1968, art 34 alin 1 lit b din Codul penal de la 1968 și art 36 din Codul penal de la 1968, precum și raportat la Decizia nr 29HP/2015, pronunțată de ÎCCJ – Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept în materie penală, cu referire la art 5 c.p., contopește cele 5 pedepse mai sus arătate, urmând ca petentul condamnat să execute pedeapsa cea mai grea, de 3 ani și 6 luni inchisoare, la care aplică un spor de 1 an și 8 luni închisoare, acesta urmând a executa pedeapsa de 5 ani și 2 luni închisoare.

În baza art 86 ind 4 din Codul penal de la 1968 revocă beneficiul suspendării sub supraveghere a executării pedepsei de 3 ani închisoare, aplicată prin sentința penală nr. 735/10.10.2007 a Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, definitivă prin nerecurare la 26.11.2007 și dispune executarea acesteia alături de pedeapsa rezultantă stabilită prin prezenta sentință penală, în final petentul condamnat având de executat pedeapsa finală de 8 ani și 2 luni închisoare”, au stabilit judecătorii.

(VEZI AICI: CUM AM POZAT-O PE ALINA CRIŞAN LA O LUNĂ DUPĂ SCANDALUL CU DDY NUNES)

Poate beneficia de eliberare condiționată!

Dan Leasă a mai primit o veste bună din partea magistraților. “În baza art. 15 alin 1 din Legea 32/2004 rep și art 72 alin 1 c.p. deduce din durata pedepsei aplicate condamnatului, durata arestării provizorii în vederea extrădării din Peru de la data de 23.03.2015 și până la 01.02.2019, precum și arestul preventiv executat în perioada 01.02.2019 la zi, în baza MAP nr 471/UP/24.11.2014 confirmat și pus în executare la data de 01.02.2019”, au stabilit magistrații de la Tribunalul București.

Asta înseamnă că Dan Leasă, cu tot cu perioada petrecută în Peru, a executat, deja, în jur de cinci ani de închisoare și, deci, poate solicita și beneficia de eliberare condiționată.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu desfășurarea acestui dosar!

Declarațiile Alinei Crișan despre Dan Leasă

Revenind la relația dintre afacerist și cântăreața Alina Crișan, aceasta a acceptat, într-un final, să clarifice o serie de lucruri despre cum începuse totul… și cum s-a terminat.

Dan mă contactase telefonic pentru o colaborare. Dorea să fiu imaginea companiei sale, a venit, am discutat, am căzut de acord. Între timp ne-am împrietenit și cu el și cu iubita lui. Nu era soția lui, era prietena lui. Ea mi-a spus că suferă de o boală incurabilă, la scurt timp după aceea.

La primul meu concert solo, ea mă încuraja foarte mult și mi se părea ciudat că era foarte optimistă, în ciuda problemelor ei. În timpul unei vizite, iubita lui Dan mi-a spus că, dacă ar fi să moară în urma unei operații, și-ar dori ca Dan să aibă o femeie ca mine, dacă nu chiar pe mine. Probabil că s-a atașat foarte mult de mine. Eram doar amici pe atunci. Eu nu mă gândeam la așa ceva. El nu mă atrăgea pe vremea aceea, sufeream după Alex Pițurcă. Nu m-am cuplat cu el cât Mihaela, iubita lui, încă trăia”, a spus la acea vreme Alina.

Alina Crișan, fosta iubită a lui Dan Leasă

(CITEȘTE ȘI: VĂDUVA ”DULĂULUI” DE LA RUTIERĂ, UMILITĂ DE MILIONARUL CARE I-A UCIS SOȚUL!)

Însă lucrurile nu au mers așa cum se aștepta ea și, până la urmă, cei doi s-au despărțit.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)