Ultimă oră! A fost reținut suspectul din Sectorul 1, care a împușcat un bărbat în plină stradă

Publicat: 27/06/2020 | 11:10

A fost reținut principalul suspect în cazul de vineri seară, în care un bărbat a fost împușcat cu un pistol cu bile pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei. Din primele date, este vorba despre un individ de 45 de ani.

Suspectul a fost reținut în această dimineață de Poliția Capitalei pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventive pentru 30 de zile.

CITEȘTE ȘI: Raed Arafat, îngrozit de scenele petrecute într-o benzinărie: “Tinerii cred că este o glumă, putea să iasă scandal”. Ce a aflat de la vânzătoare

Vineri, în jurul orei 15:40, un bărbat a fost împușcat pe strada Străbună, din sectorul 1 al Capitalei. Un martor, care a văzut din întâmplare totul, a fost cel care a sunat de urgență la 112. Mai mult, ceilalți martori care au văzut incidental au povestit că înainte să îl împuște pe bărbat, individual l-a agresat fizic.

„Astăzi, 26 iunie, Poliția Capitalei a fost sesizată prin apel 112, la ora 15:40 cu privire la faptul că un bărbat a fost împușcat și agresat pe o stradă din sectorul 1. La fața locului au sosit polițiștii Secției 5, iar din primele date a reieșit faptul că un bărbat a fost agresat și împușcat cu un pistol cu bile. Bărbatului i se oferă îngrijiri medicale”, au transmis ieri autoritățile.

CITEȘTE ȘI: Durere fără margini după decesul tinerei din Alba! Familia Anemonei este revoltată! „Dacă ea avea COVID de ce i-au dat alt diagnostic”

Echipajul medical sosit la faţa locului i-a acordat bărbatului îngrijiri medicale, după care l-a transportat la spital pentru investigaţii suplimentare. Acesta era conștient și în stare stabilă.

Polițiștii au făcut măsurători în zona în care a avut loc incidentul, au luat amprente de pe două maşini şi au adunat toate probele necesare.

CITEȘTE ȘI: Noi descoperiri terifiante făcute de cercetători despre noul coronavirus! Lista organelor atacate de boala rară apărută în China