Ultima imagine cu Costin Mărculescu în viaţă. Ce făcea actorul în urmă cu doar câteva zile

Publicat: 11/06/2020 | 07:17

Vestea morții lui Costin Mărculescu a venit ca un fulger în lumea actoriei, dar și în lumea showbizului românesc. Îndrăgitul personaj s-a stins din viață la numai 50 de ani și nimănui nu-i vine să creadă că o persoană atât de veselă și plină mereu de viață, nu mai este printre noi. 

Costin Mărculescu a fost găsit mort în apartamentul său în noaptea de miercuri spre joi și vestea morții lui a întristat pe toată lumea.

NU RATA – DE CE A MURIT COSTIN MĂRCULESCU. AZI SE FACE NECROPSIA

În urmă cu doar câteva zile, mai exact pe data de 27 mai, Costin Mărculescu a postat pe contul lui de Facebook o fotografie în care părea extrem de vesel și sănătos. Actorul s-a fotografiat în compania unui bun prieten, de ziua acestuia de naștere, spunând că „a furat startul la terase”. Mereu pus pe glume, Costin Mărculescu nu părea să aibă vreo problemă de sănătate și nimeni nu s-ar fi gândit că în numai câteva zile, acesta va fi găsit mort în casă.

„ASTĂZI 27 MAI ESTE ZIUA DE NAȘTERE A bunului meu prieten DORU CALANGIU care este și prietenul multor vedete și sportivi de mare valoare. Aici el e pe pandemie iar eu am furat startul la terase ??????? LA MULȚI AAAAAANI DORULEȚ să fii sănătos și iubit !!!” scria Costin Mărculescu, pe Facebook, în ziua de 27 mai.

Ultima imagine cu costin Mărculescu în viață

Costin Mărculescu a murit la 50 de ani

În noaptea de miercuri spre joi, Costin Mărculescu a fost găsit mort în apartamentul său din Capitală. Potrivit informațiilor, actorul nu mai răspundea la telefon de câteva zile și nici nu mai ieșea pe afară cu câinele său, Max, motive pentru care au sunat la 112.

Pentru că polițiștii nu au putut sparge ușa, au chemat pompierii. Aceștia l-au găsit pe Costin Mărculescu în cadă, în stare de putrefacție. De asemenea, nu au fost găsite urme de violență pe corpul actorului.

CITEȘTE ȘI – A MURIT COSTIN MĂRCULESCU. ACTORUL A FOST GĂSIT MORT ÎN CADĂ, ÎN STARE DE PUTREFACȚIE

„În noaptea de 10/11 iunie, în urma unui apel 112, în care se sesiza ca un barbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon, de mai mult timp, polițiști ai Secției 12 Poliție s-au deplasat la adresă pentru verificări.
Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a patruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat.
Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei.
Corpul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.
Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul” au transmis oamenii legii.