Ultima fotografie publicată de Margherita de la Clejani a stârnit un val de comentarii răutăcioase. Mama artistei a sărit în apărarea ei, dar fanii au taxat-o și pe ea pentru vocabularul folosit

Publicat: 28/02/2020 | 21:20

Ultima fotografie publicată de Margherita de la Clejani a stârnit un val de comentarii răutăcioase. Mama artistei a sărit în apărarea ei, dar fanii au taxat-o și pe ea pentru vocabularul folosit.

Margherita de la Clejani a trecut prin numeroase transformări, în ultima vreme. Transformări care nu au fost pe placul fanilor ei. La începutul lunii decembrie, tânăra a fost în S.U.A pentru a susține mai multe concerte și s-a fotografiat la Hollywood. Atunci le-a arătat fanilor, pentru prima oară, noul look pe care l-a adoptat.

Margherita de la Clejani s-a vopsit blondă, însă, mulți fani au criticat-o și spun că de fapt ar purta o perucă. Ultima ei fotografie, însă, a stârnit un val de comentarii răutăcioase. Artista s-a lăsat pozată cu un pui de maimuță pe umăr. (CITEȘTE ȘI: CE NOTĂ A LUAT MARGHERITA DE LA CLEJANI LA BACALAUREAT)

Margherita, criticată de fani

Și dacă unii fani au avut numai vorbe frumoase la adresa ei… unii internauți au jignit-o pe Margherita. Ba chiar, la un moment dat, s-a stârnit un dialog halucinant între Viorica de la Clejani și un internaut, care i-a spus fiicei sale că seamănă cu puiul de maimuță.

”-Două gemene. Nicio diferență, amândouă maimuțe!

”-Și tu te tragi din animalul numit bou… un mare bou… Fața ta seamana cu un magar.E parerea mea ????

”-Învață prima dată să scrii. Proastă și incompetentă, nici nu știi să scrii!!!????????????????

”-Tu esti un mare prostanac, sarac și ai un cap… zici ca esti p@#a. Asta e adevarul. Mai gresesti cand scrii… e normal. Esti tu desteptul p#$2^ mele. Pe Marga o doare direct in p$%^a si nici acolo”, a fost dialogul între Viorica și internaut.

Însă, de departe, fanii au rămas îngroziți atunci când Viorica de la Clejani a blestemat: ”Va pup pe amandoua! Si sa te doara la basca de comentariile cancerosilor… ma ocup eu de oamenii astia care cauta bagare de seama!!!Le urez cancer direct”.

Margherita, carieră înfloritoare

Margherita de la Clejani se descurcă, deja, fără ajutorul celebrilor ei părinți, Viorica și Ioniță. Taraful de la Clejani, din care și ea face parte, are un tarif de 5.000 de euro pe eveniment. Mai nou, Margherita se duce și singură la concerte și cere o sumă frumușică pentru prestația sa. Astfel, artista percepe 2.500 de euro pe eveniment.

„A venit timpul să mă dezvolt ca artist şi să-mi urmez propria carieră. Am ales să merg pe acest drum pentru că îmi plac reacţiile oamenilor când cânt, îmi place să le aduc bucurie şi zâmbetul pe buze cu muzica populară şi balcanică autentică. În plus, cred că e de datoria mea să duc mai departe tradiţia familiei mele”, a mărturisit Margherita de la Clejani.