Ultima fotografie publicată de logodnica lui Dani Oțil a stârnit un val de controverse în mediul online: ”Penibil!”

Publicat: 29/12/2020 | 17:51

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au pus fanii pe jar! Logodnica prezentatorului TV a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie care a stârnit un val de reacții… negative.

Dani Oțil și logodnica lui au decis să-și petreacă noaptea dintre ani într-o locație exotică, alături de câțiva prieteni apropiați. Cei doi și-au făcut bagajele și au plecat în Maldive, acolo unde se bucură de soare, mare și plajă.

Cei doi îndrăgostiți se relaxează în destinația de vis și își țin fanii la curent cu tot ceea ce fac. Pe lângă peisajul spectaculos, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au imortalizat și un moment de tandrețe. Cei doi au fost surprinși într-o ipostază fierbinte, pe plajă. Prezentatorul TV îi acoperea cu mâna sânul gol al logodnicei sale, iar reacția fanilor n-a întârziat să apară. Au fost, ce-i drept, câțiva internauți care au apreciat fotografia ”artistică”, însă cei mai mulți dintre ei i-au criticat dur pe îndrăgostiți.

”Danee… Stai bine cu oxigenul din sange?/ Dacă bărbații ar fi inventat sutienul. ?/ Dani te-ai rușinat!??/ Oameni serioși nu gluma!?/ I-a scazut saturatia?/ Faci reclama la ceas?/ Gata, e la mâna ta! ?/ Penibil/ Câtă proste/ De ce nu delectați vvoi în vacanță fără să faceți prezența zilnic de dragul publicității?”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, ipostază fierbinte în Maldive

Pandemia le-a anulat nunta

La începutul acestui an, pe când se aflau în vacanță, departe de țară, Dani Oțil a făcut marele pas. ”Matinalul” i-a dat iubitei, Gabriela Prisăcariu, fostă participantă la “Supermodels by Cătălin Botezatu”, cu care a avut și încă are o relație foarte discretă, departe de reflectoare, inelul mult-așteptat. (CITEȘTE ȘI: DANI OȚIL ȘI SEXOASA LUI IUBITĂ TRĂIESC PERICULOS. AVEM DOVADA CĂ NU SE PROTEJEAZĂ DELOC)

Din cauza pandemiei de coronavirus, însă, cei doi au amânat nunta.

”Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, a spus Gabriela Prisăcariu.