Ultima fiță a soției lui Reghe: mască de protecție placată cu aur GALERIE FOTO

Publicat: 23/04/2021 | 17:52

Este ultima fiță a Anamariei Prodan, soția celebrului antrenor Laurențiu Reghecampf: mască de protecție împotriva COVID-19 placată cu aur! Sexy-impresara a urcat fotografia în care e imortalizată cu prețioasa mască pe Instagram.

Anamaria Prodan și-a învățat apropiații, și nu numai pe ei, cu lucruri grandioase, de la case la mașini, de la bijuterii la ceasuri și exemplele pot continua. De curând, însă, a inovat ultima fiță: masca de protecție împotriva noului coronavirus, nimic neobișnuit, doar că este placată cu aur. Soția lui Laurențiu Reghecampf s-a imortalizat și a urcat fotografia pe rețeaua de socializare, unde fanii ei repede au apreciat-o. (CITEȘTE ȘI: ANAMARIA PRODAN, DECLARAȚII DURE. CUM COMENTEAZĂ SOȚIA LUI LAURENȚIU REGHECAMPF ZVONURILE PRIVIND DIVORȚUL. “NU AR COBORÎ NICIODATĂ ÎN LUMEA PROSTITUATELOR!”)

Ultima fiță a soției lui Reghe: mască de protecție placată cu aur

Altfel, Laurențiu Reghecampf ți făcea o mega-surpriză Anamariei, de curând: un cadou în valoare de 300.000 de euro. Asta la scurt timp după ce a semnat contractul cu echipa de fotbal Al Ahli, atunci când i-a cumpărat soției lui un bolid de lux, Bentley Bentayga. Anamaria Prodan avea să și spună, la un moment dat, că Reghe o sprijină și o ajută necondiționat. „Această carte este dedicată mamei mele, inegalabila Ionela Prodan, tatălui său eroului meu, Tănase Traian, care de acolo, de sus, știu că lăcrimează de fericire și mândrie. Și copiilor mei, în frunte cu unicul și inegalabilul Laurențiu Reghecampf, soțul meu și soarele vieții mele. Vă iubesc fără ”mărginele”, sunteți îngerii vieții mele”, a scris Anamaria în cartea „Da, sunt cea mai bună”. (NU RATA: ANAMARIA PRODAN, APEL FULMINANT DUPĂ ZVONURILE APĂRUTE DESPRE DIVORȚUL DE LAURENȚIU REGHECAMPF: “SUNT MÂNDRĂ CĂ NU INTRĂ ÎN ACEASTĂ MOCIRLĂ! VĂ ROG SĂ RESPECTAȚI NUMELE NOSTRU”)

Reghe deține, se pare, aproximativ 15 mașini de lux, una și una. „Nu sunt toate mașinile în România! Unele sunt în țară, altele, în Statele Unite, Arabia Saudită și în Emirate Arabe, acolo unde locuiește acum. Cele mai scumpe sunt în garaje special amenajate și sunt conduse doar de Laurențiu Reghecampf sau de soția sa, Anamaria Prodan. Nu se suie nimeni în Rolls Royce sau în Ferrari! Există un om care se ocupă de revizii, întreținere, acte, absolut tot ce trebuie făcut la ele. Familia are un om care știe când expiră ITP-urile, când trebuie schimbat uleiul și alte chestiuni specifice mașinilor. Costurile de întreținere sunt de câteva mii de euro pe lună! Sume foarte mari se plătesc și când vin impozitele, la începutul fiecărui an”, a spus un angajat al familiei Reghecampf.