Ultima dorință a lui Emily înainte de a naște: ”Cum aș putea eu să răspund?” / ”Ești nebună!”

Publicat: 08/03/2021 | 07:51

Puțin mai are de așteptat Emily Burghelea până va deveni mămică în premieră. Alături de Andrei, iubitul ei misterios, fosta asistentă de la Acces Direct lucrează din greu la finalizarea amenajării camerei copilului. A avut unele nedumeriri pe ultima sută de metri, dar a rezolvat. Apoi, a vrut, din nou, în Dubai, iar iubitul a răspuns prompt.

Chiar Andrei avea să transmită pe Insta: ”Emily m-a întrebat astăzi dacă putem să mai mergem odată în Dubai până se naște fetița… în condițiile în care fetița se naște în câteva săptămâni. Cum aș putea să raspund eu la întrebarea asta? Pregnancy brain își spune cuvântul”, a scris iubitul lui Emily. (CITEȘTE ȘI: DE CE A EȘUAT PROIECTUL TV AL LUI EMILY BURGHELEA)

Ultima dorință a lui Emily înainte de a naște: ”Cum aș putea eu să răspund?” / ”Ești nebună!”

Altfel, Emily avea să dezvăluie cum s-a împotmolit la decorat camera copilului și cum a rezolvat problema. ”Sunt cea mai fixistă viitoare mămică pe care o știu! Ce credeți că am făcut? Ca să fiu sigură că toate elementele din camera fetiței se potrivesc, le-am adus laolaltă! Câteva modele de tapet mi-au furat inima, diferite tipuri de mochetă, mai multe poze cu mobila și VOILA! Am reușit să mă hotărăsc! Acum sunt sigură că totul o să iasă exact așa cum mi-am dorit! Pentru mine, camera fetiței este extrem de importantă! Acela o să fie universul ei și îmi doresc din tot sufletul ca totul să fie absolut perfect încă din prima zi în care ajunge acasă! Elementul cheie este tapetul și, spre norocul nostru, o să fie gata în doar câteva zile! Sunteți curioși să vedeți cum o să arate?️ Abia aștept!!!!” a scris Emily. (NU RATA: CE I SE ÎNTÂMPLĂ LUI EMILY BURGHELEA DE CÂND A INTRAT ÎN TRIMESTRUL AL TREILEA DE SARCINĂ)

Au venit și reacțiile fanilor, unul dintre ei făcând-o ”nebună!”. ”Știi ce mă bucură cel mai tare? Că soțul tău și-a păstrat identitatea secretă. Nu mulți bărbați fac asta”, ”Ești nebună”, ”Jur că tu puteai ascunde sarcina pănă când nășteai”, i-au scris admiratorii.