Ultima aroganță marca Anamaria Prodan. A ieșit din casă îmbrăcată într-o geacă cu un mesaj uluitor tipărit pe spate

Publicat: 22/12/2019 | 12:33

Anamaria Prodan este cunoscută ca fiind o persoană nonconformistă și nu încetează niciodată să își uimească fanii. Este foarte activă pe rețelele de socializare și publică zilnic fotografii cu activitățile sale, de la sesiunile de shopping, până la petreceri glam și vizite la saloanele de cosmetică.

(CITEȘTE ȘI: CINE ESTE BĂRBATUL DIN SPATELE FOTOGRAFIILOR CU ANAMARIA PRODAN CARE SE VIRALIZEAZĂ INSTANT)

Aflată într-un mall din Dubai, Anamaria Prodan a făcut o ultimă aroganță. Și-a achiziționat o geacă pe spatele căreia era scris un mesaj mai mult decât interesant: “Make money! (n.r. Fă bani!)”.

Sexy-impresara este, cu siguranță, mândră de achiziție, dacă ținem cont că s-a fotografiat cu jacheta pe ea și a postat poza pe Instagram.

“Make money, not friends (n.r. Fă bani, nu prieteni!), a scris Anamaria Prodan lângă fotografie.

Ce avere au Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Sexy-impresara este considerată una dintre cele mai bogate femei din România, reușind să strângă alături de soțul ei, sume consistente. Unele informații plasează cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf – prin primii 100 cei mai bogați oameni din țară, discutându-se despre multe milioane de euro.

(VEZI ȘI: ANAMARIA PRODAN… BLONDĂ, CU BRETON ȘI TUNSĂ SCURT! N-O MAI RECUNOȘTI PE STRADĂ)

Conform informațiilor apărute în presă, familia deține apartamente de lux în America, o astfel de locuință de lux aflându-se chiar în Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump.

Anamaria Prodan Reghecampf (n.: 17 decembrie 1972) este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008.

Anamaria Prodan are o soră mai mică: Anca Savelio, care este agent imobiliar. Aceasta locuiește de foarte mulți ani în America, unde s-a căsătorit cu un fost luptător de jiu-jitsu, Anthony Savelio.