Ultima aroganță a lui Tzancă Uraganul. Ce-a putut să facă în timpul unei petreceri

Publicat: 15/02/2020 | 15:07

Spui Tzancă Uraganul și imediat te gândești la aroganțele pe care le face în public, astfel încât toată lumea să știe că e băiat de băiat și își permite. Tzancă stă bine la capitolul financiar, unii spun chiar că foarte bine, își permite să conducă mașini de lux, iar atunci când este invitat la petreceri face ce face și lasă în urmă amintiri de neuitat.

Admiratorii săi sunt încântați, alții spun că exagerează și că se dă în spectacol mult prea des, cu toate că ar trebui să se abțină. Dar când ești în toiul unei cântări și vezi că auditoriul este impresionant, e clar că îți dorești și bomboana de pe tort. De curând, participând și întreținând atmosfera, în stilu-i care l-a consacrat, Tzancă Uraganul s-a decis să mai bifeze o aroganță, așa că și-a improvizat… o coroană din banii pe care îi primea – fără număr – pentru dedicații.

Tzancă Uraganul a comis-o din nou

Ce mașini de lux conduce Tzanca Uraganul

Tzanca Uraganul are nu mai puțin de trei mașini de lux: un BMW X5, un Lamborghini, dar și un Rolls-Royce de toată frumusețea. Manelistul este foarte mândru de “bijuteriile” lui, le conduce pe străzile din Capitală și, în general, le parchează exact unde vor… ”mușchii” lui.

Sincer, chiar nu știu cine a vrut să facă treaba asta. Nu este normal. Nu se poate așa ceva. Ketchup, muștar și frișcă. NU au făcut rabat de la nimic. Uragane, dispari. Mă văd magician? Mă văd magician să dispar? Probabil că motivul a fost de la melodia nouă. A făcut mare deranj public!”, a spus Tzanca Uraganu la Acces Direct, după ce persoane necunoscute i-au vandalizat unul dintre bolizii de lux..