Uite pe cine face Acces Direct vedetă! Viorel, soțul Vulpiței se scobește în nas fără nicio jenă, la televizor

Publicat: 19/02/2020 | 11:36

Povestea de viață a celor doi soți din Vaslui, Veronica și Viorel Stegaru a impresionat foarte multe persoane, dar tot la fel de multe s-au arătat a fi destul de deranjate de faptul că emisiunea Acces Direct a ales să promoveze pe micul ecran asemenea oameni. Și, cam au și de ce! Dar, să le luăm pe rând. 

Veronica și Viorel Stegaru au venit la Acces Direct cu o poveste de viață inedită. Cei doi soți s-au afișat în fața țării întregi, după ce soția Vulpiță a vrut să le spună tuturor că a fost violată de 3 bărbați. Mai în glumă, mai în serios, soția lui Viorel Stegaru a recunoscut, în cele din urmă că actele sexuale au avut loc doar cu acceptul ei. Cu toate acestea, audiența emisiunii a făcut ca echipa Acces Direct să dezvolte o adevărată telenovelă a celor doi oameni simpli din Vaslui, iar tot mai multe persoane au povestit, în mediul online, faptul că aceștia sunt exploatați de echipă, doar pentru cifre.

Oamenii nu sunt de acord cu promovarea vulpiței și a soțului său și nici cu faptul că cei doi au parte de un tratament regesc, în București. Și, privind mai atent, au toată dreptatea! La un moment dat, pe camerele video, Viorel a fost surprins, chiar în emisiunea Acces Direct, în timp ce se scobește în nas, de față cu toată lumea.

De asemenea, nici limbajul celor doi soți din Vaslui nu este chiar cel mai elevat și nici cel mai decent, mai ales dacă ținem cont de faptul că emisiunea Acces Direct se difuzează la ora 17. Cu toate acestea, Mirela Vaida a declarat că atâta timp cât oamenii cer tot mai mult materiale cu Veronica și Viorel Stegaru, echipa Antenei 1 le oferă fix ceea ce își doresc.