Uite-l pe Gigi Becali cum supervizează vacile pe miriște din Bentley-ul de 250.000 €, deși are cioban!

Publicat: 03/08/2020 | 23:44

Nu greșim cu nimic atunci când spunem că imaginile sunt epocale! Unde mai prinzi așa ceva, ditamai miliardarul supervizându-și cireada, pe miriște, de la bordul bolidului său de sute de mii de euro! Și cine altul putea fi dacă nu Gigi Becali, pentru că finanțatorul FCSB nu e la prima acțiune care-ți oprește mintea-n loc de uimire. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, pozele care vor face furori.

CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI I-A ÎNTINS UNUI NEVOIAȘ DOUĂ BANCNOTE DE… BIETUL OM A RĂMAS MUT CÂND A VĂZUT CÂT A PRIMIT!

A spus odată Gigi Becali, criticat fiind că schimbă antrenorii pe bandă rulantă și că le impune jucătorii, că FCSB este jucăria lui și face ce vrea! Asta e plăcerea lui, e patron, așa că greșala este mai mult a tehnicianului care, din start, acceptă să fie o marionetă. Dar finanțatorul echipei care de cinci ani nu se mai apropie de titlu are și alte apariții surpriză, nu numai în domeniul fotbalului. Surprins în mijlocul oilor lui, pe stradă sau tolănit în iarbă, în urmă cu mai mulți ani, Gigi Becali lovește din nou. La scară mare, de această dată. CANCAN.RO vă prezintă imaginile uluitoare.

Gigi Becali a inspectat, la bordul Bentley-ului Bentayga, cireada de văcuțe

Gigi Becali are puzderie de angajați peste tot unde bagă bani. Doar că dacă nu trece și el pe acolo, pentru a-și arunca un ochi curios, parcă viața e întunecată. Zilele trecute, patronul și-a făcut apariția, din senin, pe miriștea unde cireada de vaci strunită de ciobanul aferent păștea. Frumoase văcuțe, numai că într-un total contrast cu Benltey-ul Bentayga al cărui volan era strunit chiar de către Gigi. Omul de afaceri a oprit, a aruncat o privire și a fost mulțumit de ce a văzut. Câteva cornute chiar au trecut pe lângă bolidul lui. ”Minunăție de văcuțe”, și-o fi spus latifundiarul din Pipera, așa că, satisfăcut ca atunci când din lojă ordonă ce și cum, a virat și l-a lăsat pe uluitul cioban să-și vadă de meseria lui.

Fabulosul Gigi a ieșit cu oile pe stradă

Imaginile probabil sunt încă vii în memoria celor care au văzut tabloul incredibil: Gigi Becali, cu oile pe o stradă din Pipera! Se întâmpla în urma cu doi ani, când cele aproximativ 400 de mioare ale omului de afaceri, cu el la ”timonă”, au blocat traficul din acea zonă. Cu o mătură în mână… Așa a apărut Gigi Becali în mijlocul străzii înconjurat de oile lui pe care le ducea la stâna chiar din spatele vilei din Pipera.

Gigi Becali își mână turma pe o stradă din Pipera, aproape de vila lui

Oamenii au rămas mască atunci când au văzut mașinile blocate pe carosabil și așteptând ca Gigi să fie un bun cioban și să rezolve cât mai repede problema. Ceea ce s-a și întâmplat. Dând din măturică, patronul FCSB-ului și-a mânat turma o bună porțiune pe șosea, apoi, pe o stradă lăturalnică, a ajuns fix pe pășune, la stâna lui. Acolo unde a mai petrecut câteva ore între animalele pe care le-a avut în preajmă de când era doar un puști.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.