Ucigașul lui Emi Pian și frații fostului interlop vor stat în aceeași boxă! Dezvăluiri incendiare

Publicat: 11/12/2020 | 08:59

Richard, cel care l-a ucis pe Emi Pian, și frații interlopului vor lua loc în aceeași boxă a acuzaților la unul dintre termenele procesului.

Situație unică în justiția românească: un suspect de crimă va fi judecat împreună cu frații victimei, care sunt, în același timp, agresorii săi. Dosarul morții lui Emi Pian se anunță unul cu adevărat exploziv, în condițiile în care Richard Emanuel Gheorghe, bărbatul care l-a lovit pe Emi Pian cu un cuțit, va fi judecat la un loc cu frații Grațian și Ciprian Pian și cu Gheorghe Ionuț Drăghici (tot din clanul Duduianu). Cei patru sunt inclupați în același dosar aflat pe rolul Tribunalului București, scrie wowbiz.ro. (CITEȘTE ȘI: TATĂL LUI EMI PIAN A MURIT ÎN ÎNCHISOARE. CE MESAJ TRANSMITE FAMILIEI LIDERUL CLANULUI MOTANU DIN BRĂILA: “JMECHERIA SE FACE CU CAPUL”)

Ucigașul lui Emi Pian și frații fostului interlop vor stat în aceeași boxă! Dezvăluiri incendiare

Patru luni au trecut de când Pian a fost omorât de Richard Gheorghe, dar nici acum nu se știe cum au stat lucrurile în acea noapte tulbure. Richard Emanuel l-a înjunghiat pe interlop după care frații acestuia au sărit pe el cu topoarele să-l ucidă sau lucrurile sau a fost tocmai invers, Richard a ”dat cu cuțitul” doar pentru a se apăra. Și i-a secționat o arteră la picior, iar din cauza sângelui pierdut a murit. (NU RATA: A IEȘIT LA IVEALĂ TENTATIVA DE OMOR ASUPRA FRATELUI LUI EMI PIAN. S-A ALES CU GÂTUL TĂIAT, DIN ORDINUL CELUI MAI PERICULOS TRAFICANT DE DROGURI)

Frații Pian, Richard Emanuel și Gheorghe Ionuț Drăghici au fost trimiși în judecată la sfârșitul lunii noiembrie, însă primul termen nu a fost încă stabilit. Toți cei patru inculpați au fost plasați în arest preventiv încă din luna august. Trei dintre aceștia au cerut în mod repetat să fie lăsați în arest la domiciliu, excepție făcând Richard Emanuel Gheorghe, care nu a contestat măsurile de prelungire a arestului preventiv. Conform unor informații apărute în presă, acesta are parte de pază suplimentară în arest și se teme să nu i se întâmple ceva dacă va fi lăsat să plece acasă.