Ucigașul fetei de 18 ani din Satu Mare, arestat preventiv. Noi detalii ale crimei: „A lovit-o cu un box metalic și…”

Publicat: 13/03/2020 | 17:16

Ucigașul fetei de 18 ani din Satu Mare a ajuns în arest preventiv, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș. Între timp, au apărut noi detalii despre modul cumplit în care tânăra a fost omorâtă. (VEZI ȘI: Fata de 18 ani din Satu Mare care a fost ucisă și îngropată pe un câmp)

Băimăreanul de doar 21 de ani a bătut-o cu o cruzime de neimaginat pe fata de 18 ani din Satu Mare. Tânăra era elevă la un liceu din Baia Mare, iar, în 5 martie, băimăreanul Cristian C. a luat-o cu mașina pe fată și a dus-o la plimbare prin Satu Mare și împrejurimi.

Tânărul suspectat de uciderea fetei a ajuns în arest

A ţinut-o cu faţa în apa mâloasă a șanțului timp de mai multe minute”

Deocamdată nu se cunoaște cu exactitate motivul pentru care a bătut-o cu atâta cruzime însă potrivit anchetatorilor, băiatul ar fi oprit mașina între două localități, în zona unui teren agricol, unde a lovit-o în partea stângă a capului cu un obiect metalic, apoi a înecat-o în apa unui șanț și a îngropat-o acolo.

„Inculpatul i-a aplicat victimei, cu intensitate, numeroase lovituri, după care a trântit-o la pământ. De asemenea, i-a aplicat victimei o lovitură în partea stângă a capului cu un box metalic, iar în momentul în care aceasta a încercat să fugă a ţinut-o cu faţa în apa mâloasă a șanțului timp de mai multe minute până când nu a mai reacționat, după care a acoperit-o cu pământ. Moartea victimei a fost violentă, datorându-se asfixiei mecanice prin înec în şanţ cu apă mâloasă”, arată Tribunalul Maramureș.

Tânărul a fost arestat preventiv, azi, pentru 30 de zile, însă hotărârea Tribunalului Maramureş nu este definitivă și poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare. (NU RATA: Crimă șocantă în Prahova! Un copil de 13 ani a fost ucis cu 10 lovituri de cuțit)