Tzancă Uraganul și-a scos logodnica la “japonez” Cum s-au filmat “Regele Youtube-ului” și “Marymar”

Publicat: 17/04/2021 | 20:44

Povestea continuă în cuplul-bombă din showbizul românesc. Tzancă Uraganul și-a scos proaspăta logodnică la cină, în weekend, la unul dintre cele mai scumpe restaurante japoneze din București. Cântărețul a cerut-o, de curând, în căsătorie pe noua sa parteneră.

Sâmbătă după-amiază, Tzancă Uraganul și Alina Stoican au ieșit împreună cu câțiva prieteni la restaurantul Benihana din Capitală. Make-up artista vedetelor a fost cea care, din nou, a postat câteva secvențe de la ieșirea în oraș alături de manelist. Marymar a pus pe InstaStories câteva filmulețe din locația exclusivistă, surprinzându-l câteva secunde, în dreapta ei, și pe proaspătul logodnic, Tzancă. Artistul a fost receptiv de îndată ce frumoasa brunetă a îndreptat camera spre el, făcând cu mâna bucuros.

Tzancă Uraganul și-a scos logodnica la cină

Și Tzancă a „bifat” online reuniunea de la Benihana. El a postat un clip pe contul său de TikTok, în timp ce bucătarul prepara cina. Celebrul manelist s-a filmat în timp ce dansa cu paharul în mâna pe una dintre cunoscutele lui piese. (VEZI ȘI:  Am aflat legătura neștiută dintre logodnica lui Tzancă Uraganul și Andreea Tonciu! Alina Stoican e cunoscută în rândul vedetelor)

@tzzzancauraganu♬ sunet original – Tzancă Uraganu

Tzancă a dat-o uitării pe Mădălina Miu pentru Marymar

În mod subit, Tzancă Uraganul a încheiat legătura cu Mădălina Miu, cea care se ocupa și de cântările lui, fiindu-I impresar. De altfel, bruneta a mărturisit de multe ori că celebrul artist nu va pleca niciodată de lângă ea, dând de înțeles că acesta ar depinde de ea din mai multe puncte de vedere. Totuși, despărțirea s-a produs.

Tânăra care l-a cucerit pe talentatul manelist este make-up artist și, potrivit informațiilor CANCAN.RO, are multe prietene care sunt cuplate cu cântăreți de muzică de petrecere. Una dintre amice, pe nume Loredana, este combinată cu finul lui Costel Biju.

În acest fel, Alina Stoican și Tzancă Uraganul, pe numele real Andrei Velcu, ar fi ajuns să formeze un cuplu. Loredana ar fi introdus-o în anturaj pe amica ei, ocazie cu care l-a cunoscut pe cel desemnat de mulți ca fiind “urmașul” lui Florin Salam.

Legătura nu trebuie să surprindă pe nimeni, având în vedere că Tzancă Uraganul ar fi prieten la cataramă atât cu Florin Biju, cât și cu finul acestuia. Cert este că Andrei Velcu pare că și-a găsit, în sfârșit, perechea după ce s-a sperat de fosta soție, Lambada, și de Mădălina Miu. (VEZI ȘI: CUM A ”COMBINAT-O” TZANCA URAGANUL PE LAURETTE)

A cerut-o în căsătorie?!

Relația dintre Alina Stoican și Tzancă Uraganul este una serioasă, dacă ținem cont că manelistul deja ar fi făcut pasul cel mare și ar fi cerut-o în căsătorie. Pe contul personal de Instagram al tinerei, de profesie make-up artist, au apărut mai multe imagini care au confirmat legătura dintre ea și cântăreț. (CITEȘTE ȘI: TZANCĂ URAGANUL & MIRAJ TZUNAMI AU FĂCUT STABOR PENTRU ÎMPĂCARE)

Tzancă Uraganul a cerut-o în căsătorie pe Alina Stoican

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.