Tzanca Uraganul și-a prezentat comoara cu ocazia sărbătorilor: ”Adevărata mea avuție!”

Publicat: 19/12/2019 | 15:34

Tzanca Uraganul nu are parte de ”celebritate” doar atunci când primește un pumn în gură în timpul unei cântări, ci și atunci când se decide să le facă fanilor săi o surpriză de proporții în mediul online. Andrei Velcu a reușit să strângă sute de like-uri după ce a postat o… fotografie de suflet pe care mulți nu ar fi anticipat-o.

Tazanca Uraganul a apărut alături de fetița sa, în fața bradului de Crăciun, iar fotografia respectivă i-a emoționat pe fani. Manelistul a postat și un mesaj în dreptul fotografiei, recunoscând că fetița este, de fapt și de drept, adevărata sa bogăție.

”Adevărata bogăție, Anaysa”, a scris Tzanca Uraganul în mediul online, iar mărturisirea sa i-a determinat pe fani să îl felicite și să îi lase, la comentarii, o mulțime de aprecieri.

”Petrecerea era în familia lui, avea spate”

Tzanca Uraganul s-a trezit cu un pumn în plină figură, în timpul unei petreceri unde presta, asta după ce reușise să cânte aproximativ 30 de minute. A declarat că îl cunoștea pe agresor și știa că este o persoană recalcitrantă, iar totul a plecat de la o sumă de bani pe care Tzanca nu a vrut să i-o dea respectivului.

”Eu m-am dus la acea petrecere să-mi fac prezența. Eu am apucat să când cam 30 de minute, apoi m-am trezit cu acel pumn în figură. Îl cunoșteam pe acel bărbat, știam că este o persoană recalcitrantă. Știu de la alți colegi de-ai mei că i-a scuipat și înjurat. Explicația ar fi că a vrut să-i dau niște bani, iar eu n-am vrut să îi dau. Genul acesta de oameni când văd că un solist ia bani din dedicații trimit pe cineva sau cer ei bani. Petrecerea era în familia lui, avea spate. Este depusă plângere, este o anchetă în desfășurare. Așteptăm ca poliția să își facă treaba”, a povestit Tzancă Uraganu, după incident, la Acces Direct.