Tzanca Uraganul este amenințat cu închisoarea, după ce și-ar fi bătut soția! „Pregătește-te. Te mănâncă pușcăria”

Publicat: 06/01/2021 | 08:44

Tzancă Uraganul este protagonistul unui nou scandal. Celebrul manelist este acuzat că și-ar fi bătut soția pentru a doua oară, iar de datat această este amenințat că faptele sale vor avea consecințe. Cele două vloggerițe, Reea și Tina, alături de care artistul a scos și o piesă, au întors armele și îi iau apărarea Lambadei.

Imaginile cu Lambada bătută și întreg contextul poveștii au fost oferite pe una dintre rețelele de socializare, de Tina și Reea. Cele două femei au făcut totul public și au spus că „la cerere”, Lambada a fost bătută, iar mai apoi filmată de manelist, care a trimis imaginile către amantă. (CITEȘTE ȘI: LAMBADA, DESFIGURATĂ DE TZANCĂ URAGANU! BĂTAIA A AVUT LOC LA CEREREA AMANTEI)

Astfel, cele două par extrem de determinate să o apere pe Lambada și nu au de gând să se oprească. Mai mult, vloggerițele îl amenință pe Tzancă Uraganul cu închisoare și intenționează să facă dreptate. Acestea vor ca manelistul să plătească pentru ce a făcut.

„Bă, pregătește-te, că nu glumesc! Ți-ai bătut nevasta acum trei săptămâni. Te mănâncă pușcăria”, au scris cele două vloggerițe.

Replica lui Tzancă Uraganul

Tzancă Uraganul a încărcat și el armele și a ieșit la atac. Acesta a făcut un live pe Instagram în care a vorbit despre cele două, adresându-le cuvinte jignitoare. (VEZI ȘI: REACȚIA LUI TZANCĂ URAGANUL DUPĂ APARIȚIA IMAGINILOR CU LAMBADA BĂTUTĂ! I-A DAT PALATUL DE LA PLOIEȘTI)

„Mii de scuze, chiar nu am știut ce este cu aceste două satane Reea și Tina când toată lumea îmi zicea. Am văzut acum recent ce poate capul lor. Eu mă oferisem să le ajută că na, dar ceea ce am văzut am rămas….”, a spus Tzanca Uraganul.