Tzanca Uraganul, ce lovitură! “Bijuteria” de 300.000 de euro a manelistului, vandalizată! “Nu se poate așa ceva!”

Publicat: 22/01/2020 | 18:04

Tzanca Uraganul întâmpină o nouă problemă, după ce miercuri dimineață a observat că persoane necunoscute i-au vandalizat bolidul pe care a plătit 300.000 de euro. “Bijuteria” a fost murdărită cu frișcă, muștar și ketchup, iar manelistul crede că de vină este faptul că mașina a apărut în cel mai recent videoclip al său, iar anumite persoane s-au simțit deranjate.

Sincer, chiar nu știu cine a vrut să facă treaba asta. Nu este normal. Nu se poate așa ceva. Ketchup, muștar și frișcă. NU au făcut rabat de la nimic. Uragane, dispari. Mă văd magician? Mă văd magician să dispar? Probabil că motivul a fost de la melodia nouă. A făcut mare deranj public!„, a spus Tzanca Uraganu la Acces Direct.

(CITEȘTE ȘI: TZANCA URAGANUL ȘI-A PREZENTAT COMOARA CU OCAZIA SĂRBĂTORILOR: ”ADEVĂRATA MEA AVUȚIE!”)

Sunt mulțumit de melodie, dar nu sunt mulțumit de ce se întâmplă acum.  Atâta vreme cât îți stă bine când cânți acea melodie, nu mai contează. Foarte multe melodii de la noi sunt copiate și puse texte din alte țări. Mai bine fac o melodie în varianta mea. Dacă oamenii mă apreciază, merg înainte.  Dă-i Cezarului, ce-i al Cezarului. Acum voi cânta în ciuda oamenilor… care mi-au dat cu ketchup„, a mai spus Tzanca Uraganu.

Ce mașini de lux conduce Tzanca Uraganul

Tzanca Uraganul are nu mai puțin de trei mașini de lux: un BMW X5, un Lamborghini, dar și un Rolls-Royce de toată frumusețea. Manelistul este foarte mândru de “bijuteriile” lui, pe care nu ezită să le conducă pe străzile din Capitală.

(CITEȘTE ȘI: ”REGINA” LUI FLORIN SALAM E CE TREBUIE: MERCEDES TOP, OCHELARI CHRISTIAN DIOR (450 €) & ADIDAȘI YEEZY BOOST (2.400 €))