Tzancă Uraganul, afectat de pandemie? Manelistul și-a vândut Rolls Royce-ul

Publicat: 15/12/2020 | 14:50

Tzancă Uraganul este afectat de pandemie? Gestul făcut de manelist i-a pus pe fanuri pe gânduri. Acesta a decis să renunțe la unul dintre bolizii săi de lux, un Rolls Royce.

Pandemia de coronavirus a afectat multe domenii. Iar artiștii se numără printre cei care au fost nevoiți să se reprofileze sau să facă economii. Pentru că nu mai are concerte sau evenimente private, Tzancă Uraganul a luat o decizie radicală. Manelistul și-a vândut Rolls Royce-ul Wraith.

Și-a pus bolidul de lux pe un site de anunțuri și Tzancă Uraganul a cerut peste 250.000 euro. Ulterior, manelistul a investit în alți doi bolizi de lux, marca Mercedes GLE. După tranzacțiile făcute, el a mai rămas în buzunare și cu 60.000 de euro. Așa că, pentru o perioadă bună de timp poate să stea liniștit și să nu-și facă griji în privința banilor.

Este cunoscută pasiunea manelistului pentru mașini luxoase. Anul trecut, Tzancă Uraganul, s-a lăudat cu Rolls Royce-ul Wraith, în valoare de peste 200.000 euro și un Lamborghini Huracan de 250.000 euro. Tot în 2019, el a fost văzut la bordul unui Lamborghini Aventador care costă 400.000 euro. Iar în 2017, cântărețul a anunțat că a devenit proprietarul unui autoturism BMW I8, un bolid de 130.000 euro. (CITEȘTE ȘI: TZANCĂ URAGANUL I-A “FURAT” NORA CELEBRULUI LEO. SEXOASA BRUNETĂ CARE L-A FĂCUT BUNIC PE „PRINȚ” S-AR FI IUBIT ȘI ÎN TRECUT CU VESTITUL MANELIST)