Tzancă Uraganu, tătic pentru a doua oară. Lambada este din nou însărcinată

Publicat: 08/05/2021 | 18:08

Tzanca Uraganu urmează să devină tătic pentru a doua oară. Lambada este din nou însărcinată și se pregătește de momentul cel mare.

Tzancă Urganu și Lambada s-au despărțit cu scântei. În spațiul public au apărut mai multe imagini cu fosta soție a manelistului bătută, iar relație dintre ei s-a încheiat. Însă chiar dacă au luat-o pe drumuri separate, se pare că cei doi urmează să fie din nou părinți. (CITEȘTE ȘI: MĂDĂLINA MIU O SĂ ÎNNEBUNEASCĂ! TZANCĂ URAGANU A PLECAT CU LAMBADA LA MUNTE, DUPĂ CE S-A ZVONIT CĂ AR FI BĂTUT-O DIN CAUZA ACTUALEI SOȚII)

Lambada a apărut în mai multe clipuri postate pe TikTok cu burtica de gravidă, iar internauții au fost curioși să afle cine este tatăl. Unele prietene apropriate ale blondinei au lămurit pe toată lumea și au confirmat că aceasta este însărcinată, iar tatăl este chiar Tzancă Uraganu.

„E însărcinată cu Tzanca?”, a întrebat o internaută.

„Normal că e cu Tzanca, ce întrebare e asta?”, a răspuns prietena Lambadei.

„Luați-l cât puteți, tot la mine acasă vine”

Deși acum Tzancă Uraganu este într-o relație cu Marymar, se pare că socotelile între el și Lambada nu s-au încheiat. Mai mult, recent, blondina a dat de înțeles că urmează o împăcare, chiar daca s-a spus că manelistul ar fi cerut-o de soție pe actuala iubită.

Lambada a postat un clip pe TikTok în care s-a filmat ascultând o manea, iar la descriere a adăugat mesajul: „Luați-l cât puteți, tot la mine acasă vine”. Semn că legătura dintre ea și Tzancă încă există și chiar s-ar putea să urmeze o împăcare.

(VEZI ȘI: LAMBADA, REACȚIE DUPĂ CE TZANCA URAGANU S-A CUPLAT CU MARYMAR ȘI AR FI CERUT-O DE SOȚIE)