Tzancă Uraganu, implicat într-un scandal penal! Manelistul este acuzat că a terorizat o colegă de breaslă, protejată de Dan Bursuc

Publicat: 11/03/2020 | 11:16

Manelistul Tzancă Uraganu face ce face și se ceartă din nou cu legea! Artistul este implicat într-un scandal penal, după ce ar fi terorizat o colegă de breaslă, protejată de nimeni altul decât Dan Bursuc. 

Tzancă Uraganu nu are lipici doar la public și evenimente, ci și la scandalul cu iz penal. Manelistul este acuzat că a terorizat o artistă din anturajul lui Dan Bursuc, pe nume Mădălina. Andrei Velcu a ajuns în fața oamenilor legii anul trecut, fiind chemat în instanță chiar de către colega de breaslă care îi era „victimă”. Spynews.ro notează că manelista chiar a solicitat emiterea unui ordin de protecție, din cauza faptului că se temea pentru viața ei, dar și pentru cea a copiilor săi.

Sursa citată mai informează că manelista Mădălina, cea terorizată de Tzancă Uraganu le-a povestit oamenilor legii că artistul ar fi amenințat-o în repetate rânduri. Cu toate acestea, la scurt timp, Mădălina a declarat în fața procurorilor că nu mai vrea ca Tzancă să plătească pentru faptele lui și, implicit, să nu mai fie chemat în fața procurorilor.

Aşa că judecătorii au închis dosarul, la primul termen. „Ia act de renunţarea reclamantei la judecarea cererii formulate în interesul său de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti. Onorariul apărătorului din oficiu, pentru asistenţa juridică asigurată pârâtului, în cuantum de 500 lei, va fi avansat din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de recurs, care se depune la Judecătoria Ploieşti”, au dispus magistraţii, mai scrie spynews.

Decizia luată de manelista-victimă a lui Tzancă s-ar putea să fi fost influențată de stabor (judecată ţigănească – n.r.), eveniment în urma căruia cei doi s-ar fi putut împăca. Zilele trecute, Tzancă Uraganu, Mădălina, Laura Vass dar și alți maneliști din anturajul lui Dan Bursuc au fost văzuți împreună, la un eveniment, pesemne că lucrurile sunt în regulă între ei.