Tzancă Uraganu, amendat după ce a cântat la petrecerea ginerelui lui Sile Cămătaru! Ce s-a întâmplat cu sărbătoritul când au intervenit mascații

Publicat: 21/04/2021 | 15:59

CANCAN.RO vă dezvăluie în exclusivitate informații despre “lovitura” primită de Tzancă Uraganu, după ce a cântat la petrecerea lui Manu Bombardieru, ginerele lui Sile Cămătaru! Potrivit unor surse din cadrul poliției, celebrul manelist și membrii din formația sa au fost amendați în timp ce se aflau la fericitul eveniment, unde s-au încălcat regulile aflate în vigoare din cauza crizei epidemiologice. Artiștii și invitații sărbătoritului au dat explicații și în fața mascaților care au intervenit de urgență.

Emanuel Daniel Dan, aka Manu Bombardieru, a împlinit o frumoasă vârstă și, deși, în această perioadă sunt interzise petrecerile cu mulți invitați, el a ignorat acest aspect. În jur de 30 de oameni au participat aseară la party-ul dat în cinstea sa, unde Tzancă Uraganu a făcut un show incendiar.

(Nu rata: Lucian Mîndruță îi cere ajutorul lui Tzancă Uraganu. Ideea care ar putea “salva” oamenii de COVID-19: “Am seringa, am valoare…”)

Petrecerea lui Manu Bombardieru s-a desfășurat într-un local din Brănești, localitate aflată în județul Ilfov. Conform surselor noastre, la un moment dat, cineva a făcut o sesizare la 112, iar la fața locului au descins polițiștii și mascații.

În momentul în care aceștia au ajuns, sărbătoritul nu era prezent, dar, cu toate acestea, el nu a scăpat de amendă. În plus, și ceilalți petrecăreți, inclusiv Tzancă Uraganu și colegii lui s-au ales cu o “notă de plată” din partea oamenilor legii.

“Vă multumesc tuturor pentru gândurile și mesajele frumoase transmise telefonic sau pe rețelele de socializare!” este mesajul transmis ieri de Manu Bombardieru, ginerele lui Sile Cămătaru pe pagina lui de Facebook.

Manu Bombardieru și soția lui, Nicoleta Claudia Balint, au doi copii împreună. El și fiica lui Sile Cămătaru s-au căsătorit pe 13 august 2015 © Facebook
Manu Bombardieru și soția lui, Nicoleta Claudia Balint, au doi copii împreună. El și fiica lui Sile Cămătaru s-au căsătorit pe 13 august 2015 © Facebook

(Vezi și: Noua iubită a lui Tzancă Uraganu a apărut la party cu un decolteu XXXXL)

Tzancă Uraganu a cântat și la petrecerea lui Selly și, ulterior, polițiștii l-au amendat pe vlogger

În urmă cu aproape două luni, Tzancă Uraganu a făcut show la petrecerea pe care Selly a organizat-o cu ocazia zilei sale de naștere, la care au participat peste 20 de persoane. Și, spre deosebire de evenimentul lui Manu Bombardieru, unde polițiștii au aflat după ce au primit un telefon, în cazul celebrului vlogger, oamenii legii au descoperit totul în urma imaginilor publicate de petrecăreți pe social media.

După ce a răspuns dur criticilor pe care le-a primit într-un vlog special, Selly a achitat valoarea amenzii pe care a primit-o după ce a petrecut de ziua lui de naștere, alături de oamenii dragi.

“Fără caterincă acum, măcar pot plăti amenda online. Chiar e util, decât să stai cu orele pe la ghișeu și site-ul ăsta chiar e ok făcut. În caz că nu știați, puteți să plătiți aici orice amendă”, a declarat Andrei Șelaru într-un IG Story realizat la începutul lunii trecute.

Prezent în platoul emisiunii “Xtra Night Shou”, Tzancă Uraganu a comentat scandalul izbucnit după petrecerea dată de Selly cu ocazia împlinirii vârstei de 20 de ani.

“Nu știu ce este atât de grav. Eu nu consider că eram chiar așa mulți cum se spune. Și dacă eu vreau să beau acum un șpriț nu pot să chem niște băieți la mine? Eram câțiva. Nu a fost într-un restaurant sau ceva. De asta nici nu am văzut așa mare problemă. Dacă venea cineva, nu puteam să îi dăm afară din casă.

Dacă suntem 20 nu ne îmbolnăvin și dacă sunt 30 ne îmbolnăvim? Ne-am săturat de un an de zile cu atâtea reguli, nu s-a îmbolnăvit nimeni de la o petrecere de 30 de persoane. Eu nu am văzut nici un polițist, să fiu sincer. Nu știu dacă au venit, nu îmi aduc aminte. Selly nu a avut de gând să facă o petrecere așa mare, dar au venit mai mulți decât se aștepta, oricum nu a fost vina lui”, a declarat celebrul manelist în cadrul emisiunii moderată de Dan Capatos la Antena Stars.

(Citește și: EXCLUSIV | Cum s-au combinat Tzancă Uraganu și Marymar)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.