Tzancă Uraganu & Vali Vijelie, „îngropați” în euro la un party super-privat din lumea milionarilor + Cum se integrează „fostul” Andreei Bălan în familia Sposub

Publicat: 22/06/2021 | 21:30

Apăsați pe PLAY pentru cele mai tari exclusivități despre vedetele din România. Superproducția CANCAN NEWS vă așteaptă cu noi subiecte incendiare.

MEGA-FILMAREA CARE S-A VIRALIZAT ÎN CERCURILE MILIONARILOR DIN BUCUREȘTI

A fost mare petrecere în lumea bună! Un milionar influent, „rege” în imobiliare, i-a îngropat în bani pe Tzancă Uraganu și Vali Vijelie, la un eveniment super-privat! A plouat cu bancnote grele, iar CANCAN NEWS vă arată imagini exclusive, imediat!

GEORGE BURCEA,”MARCAJ STRÂNS” LA VIVIANA DE ZIUA EI

George Burcea a făcut ”marcaj strâns” la Viviana de ziua ei. N-a lăsat-o singură nici la PRO TV. CANCAN NEWS vă prezintă imagini exclusive cu actorul și iubita lui. Vedeți imediat și cum încearcă “fostul” Andreei Bălan să se integreze în familia Vivianei.

NICOLAE GUȚĂ, LUAT LA ȚINTĂ DE NARCISA

Disputa dintre Narcisa și Nicolae Guță a atins din nou cote maxime! Fosta soție a manelistului lansează acuzații grave la adresa acestuia. Narcisa spune că Guță și-ar fi abandonat copilul și ar consuma droguri. Avem detalii explozive, stați cu noi!