Turburător! Ce a postat ultima dată Adi Bărar, chitaristul formației Cargo, pe Facebook, înainte să ajungă la ATI, după ce s-a infectat cu SARS – CoV – 2. FOTO

Publicat: 03/03/2021 | 18:54

De când membrii formației Cargo au anunțat că Adi Bărar, chiataristul și membrul fondator al trupei, este internat, în stare gravă la spital, în urma infectării cu noul coronavirus, fanii nu au încetat să se gândească la el.

Adi Bărar a comunicat ultima dată cu publicul pe 15 ianuarie, atunci când a împlinit 61 de ani. Însă, fanii nu au uitat că artistul are probleme de sănătate.

Aceștia postează în fiecare zi zeci de mesaje de încurajări. „Multă sănătate, Ady! Ești tare! Ai trecut peste atâtea încercări! Treci si peste hopul ăsta!…

Pentru că, noi, cei ce iubim Cargo, vă așteptăm cu drag!!!…

Și, apropo…la primul vostru concert, indiferent unde va avea loc in țară, am să vin cu chitara pe care mi-ai făcut-o cadou și pe care aștept să-mi dai un autograf!!!”, a scris o fană în urmă cu puțin timp.

Anunțul făcut pe 25 februarie

Membrii trupei Cargo au postat un scurt anunţ pe Facebook legat de colegul lor:

„Azi, ziua de joi, îl găseşte pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijoraţi pentru situaţia în care se află! Starea lui de sănătate, este mai fragilă dacât ne-am fi putut închipui, obişnuiţi fiind cu un Adi cu o constituţie fizică puternică.

Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect şi decenţă din partea tuturor. Mulţumim! Vă vom ţine la curent!”.

Născut pe 15 ianuarie 1960, la Timişoara, Adi Bărar a început să cânte la chitară încă de pe când nici nu împlinise 9 ani. În 1985 a fondat trupa rock Cargo, una dintre cele mai longevive şi mai de succes formaţii de gen din România.

Unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni din România, Adi Bărar se confundă cu istoria trupei Cargo, o trupă iubită de sute de mii de fani.