Tupeu maxim. Cum și-a luat țeapă un taximetrist din Satu Mare de la o clientă. “Așa fraier să tot găsești!”

Publicat: 30/04/2021 | 10:28

O femeie în vârstă de 40 de ani i-a dat țeapă de zile mari unui taximetrist din municipiul Satu Mare. Sătmăreanca a avut și tupeu, lăsându-i șoferului un card bancar pe care era imprimat numele ei. Povestea este fabuloasă.

Totul s-a întâmplat în cursul zilei de marți, când femeia a solicitat ajutorul unui taximetrist. L-a rugat să se ducă la un supermarket, să cumpere produse în valoare de 200 de lei și să i le aducă în fața blocului, de pe strada Brașov, din Cartierul Micro 17.

Potrivit presasm.ro, șoferul a urmat indicațiile și a adus cumpărăturile la punctul de întâlnire. Femeia a coborât cu un card, precizând că nu are bani cash. Taximetristul i-a spus că nu are POS, așa că trebuie să achite produsele cu bani gheață.

Sătmăreanca i-a lăsat cardul ca și garanție până revine cu banii, dar nu a mai apărut, taximetristul luându-și o țeapă de zile mari. Mai mult i-a și transmis taximetristului: “Așa fraier să găsești în fiecare zi, doar trebuie să îl cauți, ai luat țeapă prostule”.

Taximetrist din Satu Mare, păcălit de o clientă. “Ai luat țeapă, prostule!”

Ulterior, șoferul s-a interesat în cartier și a aflat cine este femeia care l-a făcut de rușine. Încă o așteaptă să-i achite cumpărăturile și să își recupereze cardul. Altfel, bărbatul susține că va face plângere la Poliție.

Femeia a comandat cu taxiul mai multe produse în valoare de aproximativ 200 lei. Aceasta a susținut că ia produsele și merge după bani până în casă și revine, că nu avea atât la ea și că știa că taxiurile sunt modernizate cu POS, și șoferul i-a spus că sunt câteva, dar nu toate, și că al lui nu are POS, și i-a lăsat cardul bancar ca și garanție, că se întoarce. La câteva minute aceasta a sunat șoferul și i-a spus, citez: ‘Așa fraier să găsești în fiecare zi, doar trebuie să îl cauți, ai luat țeapă, prostule’”, a povestit un apropiat al taximetristului.