Tupeu incredibil al unui polițist! Era filmat chiar de tânărul șofer în timp ce-și bătea joc de el: ”Dacă iau coronavirus?” / ”Asta e!” Ce s-a întâmplat apoi le întrece pe toate VIDEO

Publicat: 05/04/2020 | 15:29

Un tânăr din Câmpulung Muscel a fost oprit de un polițist, în localitatea Valea Mare, care i-a cerut actele. Discuția a degenerat atunci când șoferul, care se afla în mașină cu prietena lui, i-a spus omului legii că doar îi arată toate documentele, la geam, dar că nu i le dă, așa cum, de altfel, prevede Ordonanța Militară. (CITEȘTE ȘI: A FOST ANUNȚATĂ ORDONANȚA MILITARĂ NUMĂRUL 7. MARE ATENȚIE, ROMÂNI: CE PRESUPUNE)

Și aici începe cu devărat circul. Polițistul devine arogant și cere insisten actele. Ba chiar bagă, ușor, mâna în mașină, în timp ce șoferul îi reproșează asta, în timp ce ridică geamul pe care aproape-l închide.

POVESTEA DOCTORIȚEI CARE S-A ÎNTORS ÎN SPITAL SĂ LUPTE ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI, DEȘI ARE DOAR UN PLĂMÂN. CORINA MANIU: “NU M-AM GÂNDIT SĂ RENUNŢ”

Filmează, totodată, cenele uluitoare, în care polițistul îi răspunde, sec, la o întrebare îndreptățită a șoferului Mihnea Ciolan: ”Dacă iau coronavirusul?” „Asta e, nu mai fii aşa tupeist”, a fost răspunsul poliţistului Pahonțu. Cel puțin, așa se prezintă în filmuleț.

Cum a ajuns ăsta "polițist"???Nici mască nu are j3g##u"îți iau talonul că așa vreau eu"

Publicată de România LIVE pe Marţi, 31 martie 2020

Apoi, amenință că îi ia talonul conducătorului auto fără motiv. „Îți iau talonul, că așa vreau eu. Găsesc eu un motiv.”

CUM ARATĂ MICUL-DEJUN AL UNUI PACIENT INFECTAT CU VIRUSUL COVID-19, LA SPITALUL DIN NEAMȚ. „URLU ÎN MINE DE INDIGNARE”

Și multe alte replici date de către polițist te lasă, practice, fără mască, așa cum, de altfel, lucrează chiar organul legii cu o fantastică aroganță.

„Te scot cu forţa dacă nu-mi dai actele, îţi dau cu spray şi ieşi singur… îţi iau şi talonul pentru că aşa vreau eu”, a spus poliţistul. Disperat, tânărul a sunat la 112 şi a cerut ajutor. Poliţistul care a preluat apelul l-a sfătuit, însă, să facă ceea ce i se spune, iar apoi, dacă este nemulţumit, să formuleze o plângere către superiori. (NU RATA: CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA! 251 DE NOI CAZURI DE INFECTARE ÎNREGISTRATE ÎN ULTIMELE 24 DE ORE! BILANȚUL CELOR CONTAMINAȚI AJUNGE LA 3.864)

Polițistul care l-a oprit i-a cerut să întoarcă mașina și să meargă la sediul de Poliție. Tânărul s-a conformat, iar la scurt timp avea să anunțe pe pagina de Facebook, unde a postat și filmarea din tipul incidentului, că a fost amendat cu 1.100 de lei.