Tulburător! O femeie din Hunedoara și-a găsit sfârșitul într-o baltă formată din cauza ploilor

Publicat: 25/06/2020 | 21:46

Sfârșit sinistru pentru o femeie de 47 de ani din Hunedoara. Aceasta a plecat de acasă, în depărtare, în căutarea vacilor, iar într-un moment de neatenție a căzut într-o baltă formată din cauza ploilor torențiale și a murit înecată.

Femeia a dispărut de acasă miercuri seară. Din informațiile date de soțul acesteia, se pare că aceasta a plecat în căutarea vacilor într-o zonă de pădure, lângă comuna Govâjdia.

CITEȘTE ȘI: Încă un caz de COVID-19 la Camera Deputaților. Președintele ALDE Bacău, confirmat pozitiv cu noul coronavirus

Soțul s-a impacientat și a mers s-o caute după câteva ore de lipsă. Însă nu a găsit nicio urmă a ei în zonă. Mai mult, el nu a sesizat poliția, considerând că femeie s-ar fi dus la mama ei în satul Lelese. Abia astăzi, omul i-a găsit cadavrul soției în balta create de ploi, când a mers s-o caute din nou cu câțiva vecini.

Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată joi, 25 iunie, dis-de-dimineață, că în satul Govâjdia, pe malul unui pârâu, a fost găsit cadavrul unei femei.

CITEȘTE ȘI: Cea mai mare dezamăgire a lui Liviu Dragnea: „Mă și feresc să vorbesc urât”. Atac neașteptat la adresa lui Vasile Dîncu

„Echipajul de Ambulanţă sosit la faţa locului a constatat decesul persoanei”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, conform Adevărul.

CITEȘTE ȘI: Dani Oțil a răbufnit în direct: „E total transparentă și total nepotrivită!”. În ce ținută sexy a apărut iubita prezentatorului la „Neatza cu Răzvan și Dani”

În urma verificărilor efectuate la fața locului, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu, a declarat că „femeia ar fi încercat să traverseze râul Govăjdia spre locul de păşunare al animalelor, pe un tunel din beton construit pentru captarea apei din râu, tunel de pe care a alunecat şi a căzut în heleşteu, unde a decedat”.