Tudor Chirilă, în brațele iubitei sale. Fotografie-surpriză în mediul online: ”Noi, văzuți de fiul nostru…”

Publicat: 23/12/2019 | 13:37

Este un familist convins, iar momentele în care vorbește despre viața personală sunt destul de rare. Tudor Chirilă prețuiește intimitatea, însă fanii săi au avut o frumoasă surpriză cu puțin timp în urmă. 

Tudor Chirilă și Iulia Mâzgan sunt împreună din anul 2012. Băiatul lor, Ivan, i-a fotografiat, iar imaginile au fost ”urcate” în mediul online, pe pagina de Instagram a Iuliei. Astfel, fanii cuplului au putut vedea și latura de familist a lui Tudor Chirilă, iar imaginea de soț și părinte redutabil a fost, încă o dată, confirmată.

”Noi, văzuți de fiul nostru, Ivan”, a scris Tudor Chirilă în dreptul fotografiilor.

Tudor Chirilă, juratul de la ”Vocea României”

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. El este fiul regretatului jurnalist sportiv Ioan Chirilă și al regizoarei Iarina Demian și fratele antrenorului de fotbal Ionuț Chirilă. Actor, muzician, compozitor și producător, Tudor Chirilă s-a născut pe 28 mai 1974, la București.

Piesele și filmele lui Tudor Chirilă

În cariera de cântăreț, Tudor Chirilă a fost solistul trupei Vama Veche, fondată chiar de el. Artistul a creat ulterior o altă trupă, Vama. Ca actor, a jucat în filme de scurt și lung metraj, printre care: ”Live”, ”The Couch” (short)”, „Legături bolnăvicioase”, „Milionari de weekend”, „Komissar Rex”. În teatru, a jucat în „Tartuffe”, „O lume pe dos”, „Chirița of Bârzoieni”, ”A fost odată în Brooklyn”, „Iluzia comică” și multe altele. Printre cele mai cunoscut piese cântate de Tudor Chirilă în trupa Vama Veche se numără hit-uri precum: “Nu am chef azi”, “Nu ne mai trageți pe dreapta”, “Am să mă întorc bărbat”, ”Vara asta”, ”Epilog”, ”La radio”, ”18 ani”, ”Vama Veche”, ”Hotel Cișmigiu”, ”Zmeul”.

Tudor Chirilă a devenit, în 2014, jurat la emisiunea ”Vocea României”, de la ProTV. Într-o echipă cu Loredana, Marius Moga și Smiley, Chirilă a câștigat trei sezoane consecutive ale emisiunii, cu Tiberiu Albu, Cristina Bălan și Teodora Buciu.