Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș, adus în țară. Imagini LIVE de la fața locului

Publicat: 10/12/2019 | 13:02

Cornel Galeș, soţul Ilenei Ciuculete, a murit într-un accident de maşină, chiar de Ziua Națională a României. Tragedia s-a produs în Spania, acolo unde Cornel Galeş locuia de aproximativ doi ani, la scurt timp după ce a înmormântat-o pe soția lui, Ileana Ciuculete, sau „Zânica”, așa cum el o alinta. Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș este adus astăzi din Spania, cu avionul, în sicriu sudat care nu mai poate fi deschis. Va ajunge în țară în jurul orelor 18:30, iar CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, transmite LIVE imagini de la fața locului.

Chiar dacă s-au despărțit de câteva luni bune, fosta iubită a lui Cornel Galeș a fost cea care a merg de urgență în Spania, după ce a auzit de accidentul mortal. Viviana Mantoiu s-a ocupat de toate formalitățile în acest caz dramatic, inclusiv de repatriere. Înmormântarea fostului impresar va avea loc joi, la Cimitirul Străulești 2, din Capitală, unde se află îngropată și Ileana Ciuculete. (CITEȘTE ȘI: JURĂMÂNTUL PE CARE ULTIMA IUBITĂ I L-A FĂCUT LUI CORNEL GALEȘ. O IMPLICĂ ȘI PE ILEANA CIUCULETE!)

Viviana Mantoiu a reușit să se ocupe de formalitățile de la morgă și cele pentru repatriere, chiar dacă nu este rudă cu fostul impresar, însă, la obiectele personale și apartamentul din Spania au acces doar moștenitorii direcți ai lui, inclusiv fiica lui, Claudia.

Se afla în depresie puternică: „Păcat de el, era tânăr

La scurt timp după moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș a fost văzut, în nenumărate rânduri, alături de blonda Viviana. Relația lor apropiată a născut, la un moment dat, și zvonurile că s-ar fi căsătorit, pe care amândoi le-au negat cu vehemență.

Cu toate acestea, se pare că, în ultima vreme, lucrurile dintre cei doi nu stăteau prea bine. Potrivit unei surse apropiate cuplului, cu puțin timp înaintea tragediei în care Cornel și-a pierdut viața, între aceștia ar fi izbucnit o dispută aprinsă, care ar fi dus la despărțire. (NU RATA: CE SCRIE PRESA DIN SPANIA! CUM A MURIT, DE FAPT, CORNEL GALEȘ)

”Se afla în depresie puternică de ceva timp, de când Viviana s-a despărțit de el și l-a dat afară din casa ei, l-a alungat ca pe un câine maidanez și acest lucru l-a distrus. Păcat de el, era tânăr”, ne-a dezvăluit apropiata lui Cornel Galeș.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, cu puțin timp înainte de accidentul fatal, Cornel Galeș  s-a confesat unui prieten. Din câte se pare, văduvul Ilenei Ciuculete i-a mărturisit amicului său că nu este speriat de moarte, după ce, în urmă cu aproximativ doi ani, soția lui și-a dat ultima suflare chiar în brațele lui.

Cum a murit Cornel Galeș

Cornel Galeș a murit la vârsta de 60 de ani și, de câteva luni bune, el se mutase din România în Spania. Soțul regretatei cântărețe Ileana Ciuculete a sfârșit în urma unui grav accident rutier, produs în apropiere de Valencia.

Decesul fostului impresar a fost anunțat inițial de Doina Belu, nașa de cununie, care spunea că a primit un telefon de la un agent de circulație din Spania care a anunțat-o cu privire la accident. Ulterior şi iubita acestuia a confirmat informaţia, spunând că Galeş se afla în maşină alături de alte două persoane când autoturismul a fost implicat într-o ciocnire frontală cu un altul.

Cu doar câteva ore înainte de tragedie, Cornel Galeș petrecuse alături de un prieten apropiat care își serba onomastica.  Citește și: Fiica Vivianei, mesaj dureros după moartea lui Cornel Galeș: ”Se zice că Dumnezeu…”