Trupa lui Selly, 5GANG, acuzată că a plagiat una dintre piesele lui Raju de la Puterea Dragostei! Melodia lor este nr. 1 în trending pe YouTube

Publicat: 18/12/2019 | 14:06

S-a aprins războiul între fanii lui Raju de la “Puterea Dragostei” și ai trupei 5GANG! Cei dintâi acuză că trupa lui Selly a plagiat una dintre piesele artistului care a participat la show-ul difuzat la Kanal D. Melodia lansată de celebrul vlogger și colegii săi este nr. 1 în trending pe YouTube.

Citește și: Ștefan Mandachi intervine între conflictul dintre Selly și Cristian Tudor Popescu: “E genial la vârsta lui!”

Trupa lui Selly, 5GANG, acuzată că a plagiat una dintre piesele lui Raju de la “Puterea Dragostei”

Susținătorii artistului Raju au luat foc când au ascultat noul single al celor de la 5 GANG, pentru că, susțin aceștia, versurile și linia melodică seamănă foarte mult cu piesa “Ca sultanii”, lansată în vară de fostul concurent de la “Puterea Dragostei”.

“Trăiesc viața ca sultanii/Eu fac banii cu golanii/Trăiesc viața ca sultanii/Eu fac banii cu golanii” și “Sunt bine, am tunning, am soft, am cip/La rapperi, la trapperi le dau cu RIP/Apare o cioară cu flow de ghetou/Țigăncile mele îmi zic: «gagiodilo»”, așa începe melodia lui Raju. Cea mai nouă melodie lansată de vloggerul Selly și formația sa începe astfel: “Hocus Pocus, apar banii/Cinci stele ca sultanii/Bag un story, easy money/Sunt prea fericit ca Dani”, “Sunt cu 5Gang-ul sus pe scena, n-am semnal, bro/Da’ ma gasesti pe coperta Capital, bro/Vorbesc in Forbes numere, am numerar yo/Am numa’ plus si inmultire, n-am egal, no”.

Citește și: Reacția lui Selly după ce Cristian Tudor Popescu l-a făcut praf când a aflat că și-a lovit bolidul de 70.000 €! Clipul, deja numărul 1 în trending

Raju, primele declarații despre noua melodie a celor de la 5GANG

“Am ascultat și eu piesa celor de la 5GANG pentru că am primit multe mesaje în privat, cum că mi-a fi furat Selly refrenul. Într-adevăr sună apropiat, linia e identică, la versuri au mai schimbat câte ceva. Înseamnă că sunt apreciat. Poate, pe viitor o să colaborăm dacă lui Selly îi place atât de mult ce compun”, a declarat Raju, fost concurent al show-ului “Puterea Dragostei”, difuzat la Kanal D.

Raju, fostul concurent de la “Puterea Dragostei”,  a lansat piesa “Ca sultanii” în urmă cu cinci luni. Artistul a colaborat la această melodie cu Livian Andrei, Iulian, Turcu și Rusu, care apar în clipul său.