Tristan Tate o face praf pe Bianca Drăgușanu: „Este dolofană și are un copil din flori”

Publicat: 26/03/2020 | 14:24

Nimeni nu are cum să uite povestea de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate, poveste care a început fulgerător și s-a terminat la fel de fulgerător. Acum, milionarul a postat un mesaj extrem de controversat pe pagina lui de Facebook în care vorbește urât de toate femeile cu care s-a iubit. 

Tristan Tate, milionarul care a reușit acum ceva timp să-i sucească mințile Biancăi Drăgușanu a „dat milităria jos din pod” și, dintr-un motiv sau altul, acesta a postat pe Facebook un mesaj extrem de dur în care le face praf pe femeile care au trecut prin viața lor.

Femei printre care se numără, de altfel, și Bianca Drăgușanu, blondina căreia îi striga iubirea și pe care o răsfăța în fiecare zi. „Femeile cu care obișnuiam să mă întâlnesc sunt acum folofane și au copii din flori, ori sunt prea bătrâne pentru mine, pentru a mă face să mă căsătoresc cu ele. Sunt un multi milionar și trăiesc viața la maxim! Primesc foarte des mesaje de genul: Mi-aș fi dorit ca lucrurile să meargă între noi” a scris Tristan Tate, pe contul lui de pe rețeaua de socializare, lovind, în acest fel, și în Bianca Drăgușanu.

Tristan Tate, prima reacție după ce a auzit că Bianca Drăgușanu a divorțat

După ce a aflat de divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi , Tristan Tate a avut și prima reacție. ”Nu mă interesează. Mai bine ar fi întrebat Victor despre asta. Am avut tunsori care au rezistat mai mult decât ”relația” mea cu Bianca. Părerea mea nu este importantă”, a declarat Tristan Tate, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.