”Tricolorii” lui Rădoi s-au ”cantonat” la un șpriț pe perioada EURO 2020!

Publicat: 16/06/2021 | 23:45

“Tricolorii” lui Mirel Rădoi, în lipsă de activitate, s-au “cantonat” la un șpriț pe perioada turneului final. Absenți de la EURO 2020, Ionuț Nedelcearu, George Pușcaș și Andrei Radu “joacă” prin cârciumile din Capitală, în loc să le țină piept lui Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe sau Thomas Muller. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile cu cei trei fotbaliști „în plină acțiune”.

Bucureştiul este unul dintre cele 11 oraşe-gazdă ale UEFA EURO 2020, iar Arena Națională găzduiește patru meciuri: trei din Grupa C și o optime de finală. În niciunul dintre ele nu va fi prezentă, din păcate, și reprezentativa României, care a ratat încă o participare la un turneu final. Astfel că, timp de o lună, jucătorii lui Mirel Rădoi vor fi cu ochii pe televizor, la fel ca toți microbiștii din țară.

“Cantonament” la un restaurant de lux

Până în prezent, partida dintre Franța și Germania a stârnit cel mai mare interes, iar localurile din Capitală au fost, marți seară, pline de fani ai fotbalului, dornici să vizioneze înfruntarea dintre cele două selecționate. Aflați la București, Ionuț Nedelcearu, George Pușcaș și Andrei Radu, trei dintre “tricolori”, nu puteau rata un astfel de duel.

(VEZI AICI: GOLGHETERUL DE LA U21 & CĂPITANUL LUI RĂDOI AU LUAT ”PE CAMERĂ”, LA MARE, DOUĂ BUTELII DE TEQUILA + 2 PUȘTOAICE!)

CANCAN.RO i-a întâlnit pe cei trei fotbaliști într-un local de lux din zona de Nord a Capitalei, IT Cucina. Au venit fără partenerele de viață, doar era o seară destinată “sportului-rege”. Îmbrăcați sport, Ionuț Nedelcearu, George Pușcaș și Andrei Radu s-au așezat la o masă cu vedere perfectă către televizor, cu puține minute înainte de startul partidei.

Ionuț Nedelcearu, George Pușcaș și Andrei Radu au ieșit la restaurant

Șpriț corect pentru “tricolorii” lui Rădoi

Și, cum se află în vacanță, și-au permis luxul de a bea un șpriț, pentru că este arhicunoscut faptul că un meci devine mult mai interesant dacă ai și un păhărel în față. Cei trei au optat pentru un vin de calitate, doar evoluează la echipe cunoscute în Europa, unde au salarii pe măsură. Au urmărit cu mare atenție meciul, cu regret în suflet că “joacă” prin cârciumi, nu la turneul final.

(NU RATA: ”EURO-FANTASTICUL” LUI RĂDOI A COMBINAT-O LA BREEZE PE ASISTENTA DIVORȚATĂ A LUI RĂZVAN & DANI. AVEM FILMĂRILE-DOVADĂ!)

În față au avut, din păcate pentru ei, doar paharele cu vin, dar, cu siguranță, ar fi preferat o întâlnire cu Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe, Thomas Muller și alte staruri care participă la EURO 2020. Poate vor avea această șansă – cine știe – la următorul turneu final. “Tricolorii” au terminat “cantonamentul” imediat după partidă, când în local s-a dat “stingerea”, potrivit regulilor impuse de autorități pe timp de pandemie.

Ionuț Nedelcearu, George Pușcaș și Andrei Radu, spectatori la EURO 2020

Proaspăt reîntorși din Mykonos, Grecia

În urmă cu o săptămână, PROSPORT.RO prezenta imagini cu Ionuț Nedelcearu (AEK Atena), George Pușcaș (Reading) și Andrei Radu (Inter Milano) de pe vestita plajă Nammos, din Mykonos, o locație exclusivistă, unde se aflau în vacanță. Cei trei buni prieteni se bronzau și își încărcau bateriile pentru sezonul următor. Au revenit recent în România, după câteva zile de relaxare petrecute pe superba insulă din Grecia.

Ionuț Nedelcearu, George Pușcaș și Andrei Radu, în vacanță la Mykonos

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.