Trei frați din Giurgiu, la un pas de tragedie. În lipsa părinților, au vrut să aprindă focul în sobă cu benzină și…

Publicat: 15/01/2020 | 16:26

Clipe de coșmar pentru o familie dintr-o comună din Giurgiu. Singuri acasă, trei frați au vrut să aprindă focul în sobă pentru a se încălzi, dar au făcut o greșeală care le putea fi fatală. Au aruncat benzină în sobă, iar casa a luat foc. Norocul lor a fost că au ieșit la timp din locuință. (VEZI ȘI: O FEMEIE DIN GIURGIU A MURIT ARSĂ DE VIE ÎN PROPRIA CASĂ)

Apelul la 112 a venit pentru un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Săbăreni. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă. La momentul sosirii, echipajele de pompieri au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă la nivelul locuinței, la materiale combustibile și la un autoturism aflat în curte. Flăcările violente riscau să se extindă la o locuință vecină. Pompierii au intervenit rapid și au reușit să oprească vâlvătaia.

S-au speriat și au cerut ajutorul vecinilor

Se pare că, la momentul izbucnirii focului, în casă se aflau trei copii de 17, 14 și 7 ani. Aceștia ar fi vrut să aprindă focul în sobă, cu benzină, moment în care a izbucnit incendiul. Când au văzut flăcările s-au speriat și au fugit să ceară ajutorul la vecini. Tatăl se afla la serviciu, iar mama plecase până în sat. Din fericire, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă pagubele sunt foarte mari. (CITEȘTE ȘI: UN MORT ȘI MAI MULTE PERSOANE INTOXICATE CU FUM DUPĂ UN INCENDIU ÎNTR-UN APARTAMENT DIN BISTRIȚA)