Trei dintr-o lovitură! Un copac imens s-a prăbuşit în această dimineaţă într-o parcare din Argeş peste trei maşini staţionate în zonă. VIDEO

Publicat: 30/06/2020 | 09:43

Trei dintr-o lovitură! Un copac imens s-a prăbuşit în această dimineaţă într-o parcare din Argeş peste trei maşini staţionate în zonă. Proprietarii au avut parte de o surpriză neplăcută când au coborât la autoturisme.

Incidentul s-a produs pe strada Livezilor din municipiul Piteşti. Un zgomot puternic i-a scos din bloc pe locatari după ce un copac bătrân s-a prăbuşit în parcare. De un ghinion teribil au avut parte trei dintre şoferi. Arborele a fost cel mai probabil slăbit în urma vijeliilor din ultima perioadă. Copacul a căzut peste trei maşini parcare în apropiere. Dacă unul dintre şoferi s-a ales doar cu parbrizul spart, ceilalţi nu au fost la fel de norocoşi. O maşină a fost distrusă.

CITEȘTE ȘI: Starea de sănătate a mezzosopranei Macsim Nicoară. A început să facă progrese la Spitalul de Recuperare. Ce spun medicii

Pompierii au intervenit pentru a degaja arborele. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar pagubele sunt foarte mari. Acum rămâne de văzut cum îşi vor recupera pagubele.

Codul portocaliu a făcut ravagii în Argeș

A fost prăpăd luna trecută în mai multe județe din sudul țării aflate sub cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată . În Argeș pompierii au intervenit la foc continuu după ce mai mulți arbori s-au prăbușit pe carosabil și au blocat traficul, iar la Mioveni un autoturism a fost distrus de bucăți căzute de pe acoperișul unui bloc. Și o moară a luat foc în miez de noapte de la un fulger.

CITEȘTE ȘI: Vezi ce notă ai luat la Bacalaureat 2020. Edu.ro va publica rezultatele oficiale. Live UPDATE

La Merișani și Mioveni mai mulți arbori s-au prăbușit pe șosea din cauza rafalelor puternice de vânt. Codul portocaliu a adus vijelie în toată regula în Argeș.

Pompierii au intervenit în toate situațiile alertate pentru a degaja carosabilul. La Mioveni și un autoturism a fost avariat puternic după ce bucăți din acoperișul unui imobil din oraș au fost smulse de vânt și s-au prăbușit peste mașină.