Trei copii din Vaslui au ajuns la spital, în comă alcoolică, după ce au colindat

Publicat: 03/01/2020 | 10:25

Doi copii din comuna Duda, județul Vaslui, au fost găsiți inconștienți, pe stradă, cu o sticlă de coniac lângă ei. O ambulanță i-a dus la spital în comă, iar salvatorii au fost chemați, apoi, pentru a prelua o tânără căreia i se făcuse rău din cauza alcoolului.

Primii doi copii au fost preluați de Ambulanță în comă, din comuna Duda, fiind transportați la spitalul din Huși. După ce au fost la colindat, cu banii strânși au cumpărat coniac. „Este vorba despre doi copii, un băiat și o fetiță de 12 ani care au fost găsiți inconștienți și cu sticla de coniac lângă ei”, a declarat, pentru mediafax.ro, Daniel Ungureanu, purtător de cuvânt al SAJ Vaslui.

Un localnic a fost cel care a sunat la 112 și a spus că pe o stradă din comună sunt doi copii beți și care nu reacționează. „S-au trimis două ambulanțe, erau în comă și au fost duși la spital la Huși”, a explicat Ungureanu.

Câteva ore mai târziu, în cealaltă parte a județului Vaslui, în comuna Iana, o tânără de 16 ani a avut și ea nevoie de ajutor din partea unui echipaj de la Serviciul de Ambulanță, după ce a i se făcuse rău tot pentru că băuse alcool.