Trei ani de la moartea Ionelei Prodan. Fiica ei, Anamaria, distrusă de durere la cimitir: “Ești viața mea toată, te iubesc!”

Publicat: 16/04/2021 | 13:54

Ionela Prodan a încetat din viață fix acum 3 ani, pe 16 aprilie. Fiica ei, Anamaria, a fost, vineri, la cimitir, unde a plâns minute în șir, la mormântul mamei sale.

Anamaria Prodan a fost tot timpul alături de mama ei, pe parcursul lunii în care interpreta de muzică populară a fost internată la Spitalul Elias. Într-un final, Ionela Prodan s-a stins din viață, iar de la tragedie s-au împlinit, pe 16 aprilie 2021, trei ani.

În cursul zilei de vineri, Anamaria Prodan a fost la cimitir unde a aprins mai multe lumânări și s-a rugat pentru sufletul ființei care i-a dat viață. Ulterior, a urcat pe Instagram o fotografie de la mormântul mamei sale, lângă care a scris un mesaj sfâșietor.

Ești viața mea toată și știu că de unde ești mă veghezi și mă aperi de tot răul de pe lume. Te iubesc fără margine, mama mea dragă”, este mesajul scris de Anamaria lângă fotografia cu mormântul Ionelei Prodan.

Ionela Prodan a murit pe 16 aprilie, în 2018. Anamaria a fost cea care a dus-o la spital

Ionela Prodan a murit pe 16 aprilie în 2018, la vârsta de 70 de ani. Problemele de sănătate ale interpretei de muzică populară au început la finalul lunii ianuarie. La acea vreme, ea a acuzat înțepături în zona inimii și familia ei s-a panicat, pentru că aceasta se confrunta de multă vreme cu afecțiuni cardiace. Anamaria Prodan a dus-o pe mama ei la spital, iar medicii au internat-o imediat.

Ei i-au pus și un diagnostic: cancer pancreatic. Ulterior, au circulat tot felul de zvonuri în legătură cu boala cu care a fost diagnosticată, de fapt. Și, pentru a avea parte de liniște, fiicele Ionelei Prodan au decis ca ea să plece o perioadă din țara noastră. Interpreta de muzică populară s-a stins fără să știe boala de care suferă.