Tratament minune pentru COVID-19! Președintele Madagascarului a lansat oficial un remediu

Publicat: 21/04/2020 | 20:31

Madagascarul a lansat un remediu pentru COVID-19. Este vorba despre un ceai din plante medicinale, care ar vindeca pacienții în șapte zile.

Președintele Andry Rajoelina, a lansat oficial un leac local pe bază de plante care, spune el, previne și vindecă persoana care îl consumă de noul coronavirus, potrivit AFP. (CITEȘTE ȘI: DOSAR PENAL PENTRU UN PACIENT CU COVID-19! ACESTA A PĂRĂSIT SPITALUL ÎN CARE ERA INTERNAT ȘI A IEȘIT LA PLIMBARE)

„Au fost efectuate teste – acum două persoane au fost vindecate grație acestui tratament”, a spus Rajoelina.  Băutura a fost dezvoltată în cadrul Institutul Malagasy de Cercetare Aplicată (IMRA),

Băutura minune a fost numită Covid-Organics și este derivată din artemisia, o plantă cu eficacitate dovedită în tratamentul malariei – și alte plante medicinale indigene. (VEZI ȘI: DOI MEDICI INFECTAȚI CU COVID-19 S-AU TREZIT CU PIELEA NEAGRĂ. CUM A FOST ACEST LUCRU POSIBIL. FOTO INCREDIBIL)

În cadrul conferinței de presă în care a fost făcut anunțul, președintele Madagascarului a făcut chiar și o demonstrație. Prezentând o doză, el a spus: „Voi fi primul care bea acest lucru astăzi, în fața voastră, pentru a vă arăta că acest produs vindecă și nu ucide”.

Președintele a mai anunțat că pacienții cu dificultăți respiratorii care au fost tratați cu Covid-Organics au fost vindecați și au fost deja externați din spital. În următoarea perioadă remediul o să fie administrat  studenților pentru a le permite să se protejeze împotriva pandemie.

„Anunț oficial că testele noastre au avut rezultate bune. Putem spune că acest medicament a avut un rezultat concludent asupra pacienților COVID-19 din Madagascar și că poate limita și diminua efectele asupra corpului uman”, a mai declarat Rajolina.

Însă oamenii de știință au avertizat asupra riscului expunerii la un tratament care nu a fost testat corespunzător. Eficacitatea acestei băuturi nu a fost evaluată la nivel internațional și nici date studiilor efectuate de institut nu au fost publicate.