Transsexualul care i-a dinamitat căsnicia fiicei premierului rupe tăcerea: ”M-a sunat și mi-a reproșat că i-am furat soțul!”

Publicat: 28/01/2020 | 23:36

Soțul Oanei Roman a fost prins în “offside”, pe Facebook, iar transsexualul care i-a dinamitat căsnicia fiicei premierului Petre Roman rupe tăcerea. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, mărturisiri uluitoare. (CITEȘTE ȘI: AVEM MESAJELE CARE I-AR FI DISTRUS CĂSNICIA OANEI ROMAN)

Nici n-au anunțat bine că au revenit la sentimente mai bune, după separarea de la finele anului trecut, că o nouă controversă a ”lovit” cuplul Oana Roman – Marius Elisei.  Așa cum v-am dezvăluit pe larg, Marius Elisei a fost prins pe “picior greșit” cu un transsexual celebru, Delia Rexha, fosta iubită a vestitului manelist Nicolae Guță. (NU RATA: UNUL DINTRE CEI MAI BOGAȚI ROMÂNI A ”ABANDONAT” 350 MII € ÎN DOROBANȚI FIINDCĂ SE GRĂBEA LA FRIZERIE!)

Soțul Oanei Roman și transsexualul s-au cunoscut în mediul online, acolo unde au purtat mai multe conversații de-a dreptul uluitoare. Conform mesajelor, ginerele fostului premier Petre Roman ar fi fost în căutarea unei relații și nu s-a declarat deranjat de faptul că la celălalt capăt al “firului” se afla un transsexual. Mai mult decât atât, Marius Elisei și-a exprimat dorința de a organiza o întâlnire cu acesta.

”Ți-am dat așa că îmi caut o amantă dacă s-ar putea / Păi vreau să fiu cu tine, nu o mai vreau pe asta. Îmi place ce corp ai tu și nu contează că esti transsexuală, ce contează asta. / Păi să văd cum scap de Oana, îi găsesc eu ceva motive și vin câteva zile la tine”, sunt doar câteva din mesajele pe care le-ar fi trimis Marius Elisei.

Delia Rexha: „Sunt sigură că era vocea Oanei”

Contactată de reporterii site-ului nr.1 din România, Delia Rexha a făcut mărturisiri explozive legate de controversa momentului. (VEZI ȘI: SOȚUL BIANCĂI DRĂGUȘANU S-A ÎNTOVĂRĂȘIT ÎN CLUB CU UNUL DINTRE TEMUȚII LIDERI AI CLANULUI CARAN!)

”M-a sunat de pe un alt număr și pe fundal se auzea o voce care zicea «Hai lasă-mă, du-te la ea»”. Sunt sigură că era vocea Oanei. M-a sunat și mi-a reproșat că i-am furat soțul. Dacă nu are grijă de bărbatul ei, ce vină am eu? Ei știu că totul este adevărat, dar Marius nu vrea să recunoască. Minte când spune că se afla în stare de ebrietate”, a declarat Delia Rexha, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Delia Rexha a făcut mărturisiri incredibile

Marius Elisei: „Îmi ardea de glume, de show”

„E real, mă rog, nu știu. Probabil că este o discuție mai veche și eram cu siguranță… nu-mi regăsesc textul, adică nu sunt eu acolo, dar cert e că, cu siguranță am fost într-o stare mai avansată de ebrietate și îmi ardea de glume, de show”, a declarat soțul Oanei Roman, pentru spynews.ro.

Soțul Oanei Roman, în centrul unei mega-controverse sentimentale

Oana Roman şi Marius Elisei, nuntă și botez în urmă cu aproape șase ani

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00 prin cezariană şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame. (NU RATA: ACUZAT CĂ ȘI-AR FI ABUZAT SEXUAL FIICA VITREGĂ, PREȘEDINTELE T.A.T.A. S-A PLÂNS INSTANȚEI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)