Transformarea uluitoare a lui Ayan! Cum arată acum fiul Mihaelei Rădulescu

Publicat: 06/12/2019 | 17:13

Mihaela Rădulescu este mândră de fiul ei, Ayan, care la cei 15 ani, arată ca un bărbat adevărat, sportul punându-şi amprenta asupra fizicului său. Tânărul studiază în Statele Unite, la o şcoală privată, şi este mare pasionat de sporturi.

Pe lângă pozele pe care le postează Mihaela Rădulescu în mediul online şi vorbele frumoase pe care le spune despre fiul ei, Ayan Schwartzenberg are şi propriul cont de Instagram, unde împărtăşeşte cu prietenii virtuali diverse fotografii. Recent, a postat o imagine, unde apare alături de bunica lui, vedeta fiind cea care a făcut poza. „Familia pe primul loc”, a scris Ayan la descrierea fotografiei.

Mihaela Rădulescu, soacră de nota 10

Mihaela Rădulescu și-a intrat rapid în rolul de soacră și mai mult decât atât le răsfață așa cum știe mai bine pe domnișoarele care stau la brațul băiatului său. Chiar dacă are doar 15 ani, Ayan a început deja să sucească mințile fetelor. Nici nu este de mirare, adolescentul este un băiat extrem de frumos și îi seamănă leit mamei lui.

„Ayan are 15 ani și are iubită. Vine acasă și doarme cu ea. Eu tot timpul mi-am făcut filmul asta cu cum o să fiu eu când o să fiu soacra. Am avut un blocaj așa. Că orice mamă responsabilă am întrebat dacă părinții ei știu și dacă o lasă. Mi-a spus că părinții ei nu știu că ea are 18 ani. M-am și trezit mai devreme să mă apuc să le fac micul dejun dimineață, e o situație nouă cu care văd că mă descurc bine. Problemă e că deja suntem la următoarea, mi s-a explicat deja că „mama, m-am cam plictisit”. La vârstă asta are nevoie de experimente și încercări”, a povestit Mihaela Rădulescu la o emisiune tv.