Transformarea şocantă a Andreei Bălan după despărţirea de George Burcea! Nu mai mănâncă şi asta se vede pe trupul său: “Am slăbit foarte mult”

Publicat: 05/03/2020 | 08:30

Andreea Bălan a slăbit enorm în ultima perioadă, după ce și-a dat seama că nu mai poate face nimic ca să salveze mariajul cu George Burcea. Conform mărturisirilor făcute chiar de ea în urmă cu câteva ore, problemele dintre ei s-au accentuat la finalul anului trecut. 

Citește și: Andreea Bălan, adevărul despre ruptura de George Burcea. Când a simțit artista că s-a schimbat soțul ei: “Mi-a spus că nu mai are sentimente pentru mine”

Andreea Bălan a slăbit mult după despărţirea de George Burcea

Invitată în platoul emisiunii “Xtra Night Show”, Andreea Bălan a oferit un interviu complex despre discuțiile aprinse pe care le-a avut cu soțul ei și motivele despărțirii de acesta. La un moment dat, cântăreața a făcut o dezvăluire cutremurătoare… săptămâni întregi a reușit să rămână puternică și cu speranțe în suflet de dragul fiicelor sale, însă, ieri, ea a cedat… și a izbucnit în plâns. Ulterior, a spus că a pierdut câteva kilograme, deși… în mod normal, cântărea 49 de kilograme.

Citește și: Andreea Bălan, gest disperat! Prima apariţie la TV după despărţirea de George Burcea: “L-aş primi înapoi”

“Nu am reușit să plâng. Astăzi (n.r.: ieri), am plâns pentru prima oară. Am slăbit foarte mult… (…). Acum lucrurile s-au aşezat într-un mod negativ, adică ne-am separat şi cam 90% din ce s-a scris în presă este adevărat, şi, de aceea, acum pot să vin şi să spun ceva concret. Da, ne-am separat. Dar na, acum trei săptămâni, încă nu ştiam încotro, eu trăgeam de relaţie, am încercat să mă împac, să vedem, să rezolvăm problema, încă nu se descoperise problema aceea, cu poliţia, şi atunci eu am încercat foarte mult să repar şi să fim împreună, pentru că, repet, eu mi-am dorit foarte mult o familie, a mărturisit Andreea Bălan în cadrul ediției trecute de la “XNS”.

Puteți vedea mai multe imagini cu transformarea șocantă a artistei atât în galeria foto a articolului, dar și în clipul piesei pe care a lansat-o ieri și care se numește “Inimă de fier”.

Andreea Bălan și George Burcea au două fete împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Citește și: Andreea Bălan, mesaj copleșitor de ziua fiicei sale: “Cea de-a doua minune a mea, dar și când inima mi s-a oprit pentru câteva secunde”

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit.