Transformarea incredibilă a Dianei Constantin de la Insula Iubirii. A fost luată la mișto că e săracă, dar acum arată ca o divă

Publicat: 06/06/2020 | 19:53

Diana Constantin a venit în sezonul 3 la Insula Iubirii alături de Ben, un om de afaceri influent care îi făcea toate poftele. La momentul respectiv, bruneta rebelă avea tot ce își dorea și arăta extrem de bine. În sezonul 5, însă, Diana a venit la Insula Iubirii din nou, de această dată alături de Aurel, iar lucrurile nu au mai stat la fel ca în prima sa participare. 

La aproape 2 ani de la terminarea filmărilor de la Insula Iubirii, Diana Constantin este de nerecunoscut. Participarea la o altă emisiune, de data aceasta la Antena Stars, i-a adus un plus de imagine și fanii și-au dat coate atunci când au văzut cât de bine arată bruneta.

NU RATA – BOMBĂ LA INSULA IUBIRII DE LA ANTENA 1! BOGDAN, CEL MAI CONTROVERSAT PERSONAJ, GATA SĂ AJUNGĂ LA ALTAR? IMAGINEA CARE L-A DAT DE GOL

Și-a lăsat părul să crească, a renunțat și la a-și mai face tatuaje și s-a mai cumințit, pesemne că a ajuns la maturitate. În urmă cu 2 ani, însă, atunci când s-a înscris din nou la Insula Iubirii alături de Aurel, ceilalți concurenți au luat-o la mișto în aeroport, spunând că acum este săracă și nu-și mai permite să ducă o viață ca cea pe care o ducea alături de Ben.

În prezent, Diana a apelat la câteva transformări fizice vizibile, care au făcut-o să arate ca o divă. Se aranjează mai mult, a renunțat la injectările în exces cu acid hialuronic și este extrem de elegantă. Mai mult, fosta concurentă de la Antena 1 și-a schimbat și stilul vestimentar, adoptând, în prezent, unul mai serios.

CITEȘTE ȘI – LOVITURĂ DURĂ PENTRU CATI DE LA INSULA IUBIRII! CE SE ÎNTÂMPLĂ ACUM CU FOSTA CONCURENTĂ DE LA ANTENA 1

Diana și Aurel, relație controversată la Insula Iubirii

Cei doi concurenți au venit în Thailanda extrem de încrezători în relația lor, însă totul s-a dus pe apa sâmbetei atunci când Aurel a revenit la vechiul obicei, acela de a băga în seamă toate femeile.