Transformarea incredibilă a Andreei Raicu! Cum arăta vedeta la 16 ani? „Nici eu nu aveam idee ce…”

Publicat: 05/08/2020 | 17:12

Andreea Raicu este una dintre femeile din showbiz-ul românesc care arată foarte bine. La 43 de ani, Andreea este o femeie complexă, împlinită și sigură pe ea. Însă nu la fel stăteau lucrurile și în tinerețe, atunci când era complexată de felul în care arată.

În prezent, Andreea Raicu a învățat să se iubească și să se aprecieze pentru ce este ea, cu bune și cu rele. A scăpat de orice complex și este mândră de felul în care arată. Este o femeie frumoasă și încrezătoare și nu lasă pe nimeni să îi spună contrariul, pentru că este sigură pe calitățile și forțele sale. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA RAICU, ÎNVINGĂTOARE ÎN RĂZBOIUL PURTAT CU O DEPRESIE CRONICĂ! CE PLANURI ARE VEDETA PENTRU 2020)

Însă Andreea nu fost mereu așa. În adolescență, vedeta era complexată de felul în care arată, iar acest lucru o trăgea în jos. Recent, Andreea Raicu a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea din tinerețe. Deși vedeta a spus că pe acea vreme era total nemulțumită de aspectul ei, fanii au contrazis-o și i-au spus că era la fel de frumoasă atunci, ca și acum.

„Eu la 16 ani!  Atâtea amintiri frumoase. Nici nu aveam eu idee câte îmi rezervă viitorul!”, a scris Andreea Raicu în dreptul fotografiei.

„Toată adolescența am fost complexată”

Andreea Raicu a mărturisit că lucru care a supărat-o cel mai mult în perioada adolescenței a fost gura. Vedeta era complexată de faptul că avea buzele prea mari. Însă cu timpul și-a dat seama că acest lucru nu este un defect și că alte fete ar face orice pentru a avea buze pline. (VEZI ȘI: FOTOGRAFIA PE CARE FANII O AȘTEAPTĂ DE DOI ANI! ANDREEA RAICU, GOALĂ PUȘCĂ PE STRADĂ! CUI I-A DEDICAT-O)

„Toată adolescența am fost complexată de gura mea! Mi se părea că am buzele prea mari, nu îmi plăceau deloc și mă mai pricopsisem și cu o poreclă care mă timora și mai tare. Când am mai crescut, ele au devenit un atu, un motiv de complimente atât din partea femeilor, cât și a bărbaților.

Paradoxal, presa “colorata” mai resuscitează și azi subiectul acidului hialuronic pe care mi l-aș fi injectat în buze! De fiecare dată îi invit să caute în arhivă poze cu mine de când aveam 20 de ani și vor vedea că nu s-a schimbat nimic!”, a scris Andreea Raicu pe blogul său.