Transformarea cutremurătoare a lui Gheorghe Dincă! Cum arată acum monstrul din Caracal, după jumătate de an în spatele gratiilor

Publicat: 10/01/2020 | 15:58

Gheorghe Dincă a fost încătușat pe 25 iulie 2019, după aproape 20 de ore de la apelul Alexandrei Măceșanu la 112 în urma căruia a cerut să îi fie salvată viața. După aproape jumătate de an, timp în care a stat în spatele gratiilor, monstrul din Caracal s-a transformat enorm! Astăzi, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, a fost scos din arest şi dus la DIICOT, unde a fost din nou audiat de procurori.

Cum arată acum Gheorghe Dincă, după jumătate de an în spatele gratiilor

După cum puteți vedea în imaginile surprinse în dimineața acestei zile, Gheorghe Dincă apare îmbătrânit în comparație cu ziua în care polițiștii și criminaliștii au descins în casa groazei. Audierea lui vine după ce acesta şi-a schimbat declaraţia iniţială şi nu mai recunoaşte că ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, pe care a răpit-0 în luna aprilie 2019. La audiere participă şi avocata familiei Melencu, care a spus că la dosar nu există niciun fel de probe, în afara declaraţiilor date de Gheorghe Dincă.

© Inquam Photos / Octav Ganea

Gheorghe Dincă le-a răpit pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu

Alexandra Măceșanu, născută pe 15 septembrie 2003 și originară din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a fost răpită de Gheorghe Dincă miercuri, 24 iulie. A doua zi după ce a dispărut, adolescenta a reușit să sune de trei ori la serviciul unic de urgență, însă, salvatorii nu au reușit să o ia din Casa Groazei din Caracal. Cu câteva luni înainte ei, monstrul de 66 de ani a răpit-o pe Luiza Melencu, născută pe 2 decembrie 2000. Ea a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă pe 14 aprilie și de atunci nimeni nu a mai văzut-o. Pe 9 septembrie, Luiza Melencu ar fi început clasa a XII-a la Colegiul Tehnic “Costin D. Neniţoiu” din Craiova, însă… în locul ei, la festivitate au fost doar mama și bunicul, care au transmis mesaje sfâșietoare.