Transformare radicală pentru Salman Khan. Cum a ajuns să arate acum iubitul Iuliei Vântur

Publicat: 14/12/2020 | 17:20

Salman Khan a fost considerat mereu un bărbat arătos și nu degeaba a cucerit-o și pe românca noastră, Iulia Vântur. Cu toate acestea, vremurile în care celebrul actor indian făcea furori în rândul doamnelor și domnișoarelor au apus, iar acesta s-a transformat radical. Daaaar, trebuie să recunoaștem că nici la cei 54 de ani, actorul nu arată deloc rău. 

În urmă cu 10 ani, Salman Khan făcea furori în rândul doamnelor și domnișoarelor atât cu rolurile sale din filmele indiene, cât și cu aparițiile de covor roșu.

Anii au trecut, iar în prezent, Salman Khan este total schimbat. Actorul indian a căpătat câteva kilograme în plus și la cei 54 de ani pe care îi are, se cam chinuie să arate bine. Se vede că actorul de la Bollywood face sală din greu, pentru a-și menține mușchii și pentru a fi mereu în formă.

Chiar dacă a ajuns la 54 de ani, Salman Khan este, totuși, un bărbat care arată foarte bine la vârsta lui, însă trebuie să recunoaștem că aspectul său nu mai este același de acum 10 ani, atunci când era un adevărat sex-simbol.

Fosta iubită a lui Salman Khan, dezvăluiri șocante despre actor

Aishwarya Ray și Salman Khan s-au iubit acum două decenii și actrița a vorbit nu tocmai frumos despre fostul iubit. Ea a mărturisit că îi vorbea urât și, mai mult, că ar fi agresat-o fizic, acesta fiind și motivul despărțirii.

„După ce ne-am separat, mă suna să-mi vorbească urât. Mă suspecta că aş fi avut relaţii cu colegii de la filmări. Am fost asociată cu toţi. Au fost momente când Salman m-a agresat fizic. Am stat lângă el văzându-i comportamentul atunci când era alcoolic şi în cele mai urâte faze ale manifestării viciului şi ceea ce am primit în schimb a fost abuz ,infidelitate şi jigniri. Acesta este motivul pentru care am pus punct relaţiei ca orice femeie care are respect de sine”,a povestit Ray.