Transformare ireală! Pacha Man a albit și s-a îngrășat! Cum arată acum „boyulețul”, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor

Publicat: 11/12/2019 | 11:17

Cu mai multă vreme în urmă era o prezență constantă ”pe sticlă”, numai că s-a retras, la un moment dat, concentrându-se pe cariera muzicală. Nicorici Călin – nume de scenă Pacha Man – se dovedește afi, în această perioadă, foarte discret, însă a rămas același artist nonconformist și inspirat.

A participat la Master Chef și s-a aflat printre concurenții show-ului ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Atunci când a părăsit emisiunea, Pacha Man a declarat că parcă ”s-ar fi rupt ceva” în el. „Îmi pare rău că am plecat. E ca și cum s-ar fi rupt ceva în mine”, a povestit Pacha Man. ”Eu nu aveam o libertate pentru a face anumite lucruri. Și tocmai de aceea am hotărât să ies. Înțelegi? Puteți să spuneți că din pricina viciului, dar aveam nevoie de libertate”, a mai spus artistul, potrivit libertatea.ro.

Acum, Pacha Man s-a mai îngrășat un pic, iar barba este plină de fire albe. Timpul nu iartă pe nimeni, însă în ceea ce privește activitatea muzicală nimic nu-l poate opri pe ”boyuleț” să țină steagul sus, cum se spune. De curând, Pacha Man a colaborat cu Cristi Minculescu, lansând pieesa ”Unde inima mea bate”, piesă cu un mesaj social, din viața reală a românilor plecați peste hotare.

Timișoreanul Pacha Man

Pacha Man s-a născut în 1976 în Timișoara, orașul unde și-a petrecut copilăria. Tatăl său a emigrat în Canada în 1980. A plecat și el din România, în 1990, tot în Canada, țară care va deveni casa sa pentru următorii șapte ani. Acolo a început a început să scrie versuri, apoi a revenit în România în 1997.

A studiat timp de 3 ani dreptul la New York. Pacha Man are 2 băieți: unul de 18 ani, domiciliat în America și unul de 10 ani (Pablo), în Timișoara. A fost nominalizat la Romanian Music Awards 2011 pentru melodia „Love Is For Free”, interpretată în colaborare cu Smiley. Pacha Man a colaborat cu. BUG Mafia, Cheloo, Raku, Animal X, Ruby, Ștefan Bănică jr., Adda, Corina, Vizi Imre, Brighi si Alex Velea. Pacha Man a luat parte, în postura de concurent, la emisiunea culinară Master Chef – Proba celebrității, unde a ajuns până în finală, clasându-se pe locul al doilea.